Libnet.ro
UNICEF

18:00

Eurobarometru: Romanii sunt cei mai optimisti din UE

B1 B1,
Eurobarometru: Romanii sunt cei mai optimisti din UE

Romanii sunt cei mai optimisti europeni, daca este sa ne luam dupa rezultatele celui mai recent Eurobarometru. La inceputul lunii octombrie a fost realizat al treilea sondaj privind opiniile si emotiile. continuă pe B1

STUDIU: Romanii, printre cetatenii cei mai afectati din punctul de vedere al veniturilor, din cauza pandemiei de COVID-19

Potrivit unui sondaj realizat pentru Parlamentul European, romanii se afla pe locul doi intr-un top al cetatenilor UE care considera ca le-au fost afectate veniturile din cauza pandemiei de COVID-19, fiind.

Alimentul-medicament care previne multe boli. Toti romanii sunt sfatuiti sa il consume

Marea majoritate a crestinilor de rit ortodox au intrat in Postul Craciunului. Printre alimentele recomandate pentru a fi consumate in aceasta perioada se numara si pestele. Despre beneficiile consumului de peste vorbesc cam toti nutritionistii, si acestea sunt numeroase. Beneficii de sanatate bazate pe dovezi ale consumului de peste Pestele este printre cele mai sanatoase .

Business report: Proiectantii seriosi stau departe de Comarnic-Brasov. Revirimentul economic: nu e V, e Nike Swoosh. Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA. Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe

Proiectantii seriosi stau departe de Autostrada Comarnic-Brasov * Alfabetul revirimentului economic? Nu-i V. E arta. E Nike Swoosh * Studiu: 21% dintre companiile din Romania au facut concedieri, 18% au taiat salariile * A sosit vremea introducerii saptamanii de lucru de patru zile, spun politicienii europeni * Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA ar putea avea loc pana la finalul anului. Unele firme au modificat deja preturile, in sus * Blue Air reia mai devreme zborurile internationale din Cluj-Napoca * Nu doar ultimii, ci si departe de vecini: Cercetarea de la care asteptam viitorul economiei * Sef din Ministerul Economiei: Platile catre beneficiarii de ajutoare de stat incep la sfarsitul acestei saptamani - inceputul saptamanii viitoare * Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe * Alexandru Filip. Ca sa vezi o oportunitate, trebuie sa intelegi profund oamenii.

Tamara Ecclestone, jefuita de 4 romani. Cine sunt cei care au usurat-o de 30 milioane de euro

Jaf in stil romanesc! O menajera romanca a reusit sa fure bunuri in valoare de 30 de milioane de euro. Maria Mester in varsta de 47 de ani a reusit jaful secolului. Cine sunt cei trei romani care au jefuit-o pe Tamara Ecclestone Maria Mester a lucrat ca menajera in Italia, insa a gasit un .

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto: 2.500 de oameni disponibilizati pana la sfarsitul anului

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto vor avea loc in perioada urmatoare, acordul, care cuprinde si plecari voluntare, fiind deja semnat cu sindicatele.

Studiu. Soferii tineri au un risc dublu sa comita accidente fata de cei mai in varsta

Soferii tineri au un risc dublu sa fie implicati in accidente rutiere fata de cei mai in varsta, rel.

Cum si-a rasplatit George Clooney cei mai buni prieteni. Cati bani le-a facut cadou, intr-o perioada dificila

Cand vine vorba de cadouri, celebrul actor George Clooney impresioneaza pe toata lumea. De curand acesta a marturisit ca si-a premiat 14 prieteni cu sume colosale pentru a le multumi pentru ca l-a ajutat la greu in tinerete. Cati bani le-a facut cadou George Clooney celor mai buni prieteni in anul 2013, starul de cinema .

Marcel Vela: Draga Olteanu Matei ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. A fost zambet, spirit, un om genial

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat ca Draga Olteanu Matei a fost zambet, spirit, un om genial si va ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. Doamna Draga.

Cei mai mari ghetari din Groenlanda s-ar putea topi mai repede decat se astepta (studiu)

Cei mai mari trei ghetari din Groenlanda, care contin suficienta apa pentru a creste nivelul marii cu mai mult de un metru, s-ar putea topi mai repede decat cele mai alarmiste previziuni estimate, potrivit unui studiu publicat marti si citat de AFP.

Care sunt cele mai curioase zodii. Nu se abtin pana nu afla toate detaliile

Aproape zilnic intalnim prin viata persoane de genul celor nascuti obositi sau plictisiti, persoane care cred ca deja le stiu pe toate, ca nu mai au nimic de explorat sau de aflat. Pe de celalata baricada stau oamenii curiosi, care se bucura de viata, au o sete de cunoastere si stiu ca pentru a creste .

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )