Libnet.ro
UNICEF

09:15

CORONAVIRUS |Trei medici belgieni, testati pozitiv, internati in stare grava

B1 B1,
CORONAVIRUS |Trei medici belgieni, testati pozitiv, internati in stare grava

Trei specialisti medicali belgieni au fost infectati cu noul coronavirus, iar acum sunt spitalizati in stare grava, noteaza publicatia Le Specialiste. Potrivit marturiei chirurgului plastician Nicolas. continuă pe B1

ASPA poate prelua animalele de companie in cazul in care sunteti testati pozitiv cu coronavirus sau aveti nevoie de spitalizare

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) poate prelua animalele de companie daca sunteti testati pozitiv cu coronavirus, aveti nevoie de spitalizare si nu aveti rudecunostiinte care pot sa aiba grija de acestea in lipsa voastra. Animalele vor fi supravegheate in fiecare zi, vor primi hrana, ingrijiri medicale si li se va face curatenie zilnic.

Serie A: Sampdoria, sapte cazuri de coronavirus - Alti doi jucatori au fost testati pozitiv

Sampdoria are sapte jucatori infectati cu COVID-19. Fundasul polonez Bartosz Bereszynski 27 de ani) si mijlocasul italian Fabio Depaoli 22 de ani) au anuntat pe retelele sociale ca au fost testati pozitiv.

Vergil Chitac, despre cei trei liberali testati pozitiv: Nu ii cunosc si nu am interactionat cu ei

Senatorul Vergil Chitac, candidatul PNL la primaria Constanta, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, vineri, 13 martie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )