Libnet.ro
UNICEF

10:16

Coronavirus. UEFA, anunt oficial: Ce se intampla cu Euro 2020 dupa epidemia care a cuprins planeta

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. UEFA, anunt oficial: Ce se intampla cu Euro 2020 dupa epidemia care a cuprins planeta

Italia, aflata in carantina, a facut primele presiuni pentru amanarea turneului final si, potrivit mai multor surse, si alte federatii au cerut acelasi lucru. continuă pe Adevărul

Anunt oficial: s-au interzis adunarile de peste 1.000 de persoane in Romania. Ce se intampla cu meciurile de fotbal

Anunt oficial! Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat: activitatile cu mai mult de 1. 000 de persoane sunt interzise. Masura intra in vigoare de astazi, 8 martie. Ce se intampla cu meciurile de fotbal? Anunt oficial: s-au interzis adunarile de peste 1. 000 de persoane in Romania Autoritatile au interzis activitatile din tara care implica participarea .

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Noi masuri de ajutorare a statelor afectate de coronavirus. Anunt oficial al Comisiei Europene

Comisia Europeana a emis un comunicat de presa prin care anunta ca va pune la dispozitia statelor membre un prim pachet de 7,5 miliarde de euro si un total de 25 de miliarde de euro pentru sprijinul economiilor care sufera din cauza coronavirus.

EURO 2020 nu este in pericol, sustine UEFA

Campionatul European de fotbal programat intre 12 iunie si 12 iulie anul acesta nu este in pericol din cauza epidemiei de coronavirus.

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Daca editia de iarna a celebrului Festival Tomorrowland din Franta a fost anulata din cauza Coronavirusului, iata ca si organizatorii Coachella iau in calcul posibilitatea amanarii. Ce se va intampla insa cu Untold si Neversea? .

CORONAVIRUS |Ionut Radu, Vlad Chiriches si Vasile Mogos, blocati in Italia. Sunt sanse mici sa ajunga la meciul cu Islanda

Epidemia de coronavirus afecteaza si echipa nationala de fotbal. Internationalii romani Ionut Radu, Vasile Mogos si Vlad Chiriches ar putea rata meciul cu Islanda, din barajul pentru EURO 2020, dupa ce au.

Euro 2020, Untold si Neversea ar putea fi ANULATE din cauza coronavirusului

Daca in cazul coronavirusului, lucrurile vor evolua asa cum arata acum, evenimente majore precum Campionatul European de Fotbal 2020 si festivalurile Neversea si Untold au sanse mici sa mai aiba loc, sustine Alexandru Rafila, presedintele Societatii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )