Libnet.ro
UNICEF

16:45

Euro 2020, Untold si Neversea ar putea fi ANULATE din cauza coronavirusului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Euro 2020, Untold si Neversea ar putea fi ANULATE din cauza coronavirusului

Daca in cazul coronavirusului, lucrurile vor evolua asa cum arata acum, evenimente majore precum Campionatul European de Fotbal 2020 si festivalurile Neversea si Untold au sanse mici sa mai aiba loc, sustine Alexandru Rafila, presedintele Societatii. continuă pe Wall-Street Ro

Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

Cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice indiana va fi amanat, din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Evenimentul din India este echivalentul Premiilor.

Toate cursele aeriene intre Romania si Italia sunt anulate din cauza coronavirusului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca toate zborurile spre si dinspre Italia sunt .

EURO 2020 nu este in pericol, sustine UEFA

Campionatul European de fotbal programat intre 12 iunie si 12 iulie anul acesta nu este in pericol din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministerul Sanatatii, decizie fara precedent din cauza COVID-19! Nu vei mai putea face asta

Ministerul Sanatatii a operationalizat in aceasta dimineata Centrul Operational de Coordonare, unitate care stabileste in timp operativ legatura cu directiile de sanatate publica si unitatile sanitare apartinand Ministerului Sanatatii pentru identificarea in timp real a situatiilor de risc asociate infectiei cu coronavirus COVID 19 si pentru stabilirea masurilor ce se impun. Ministerul Sanatatii, decizie fara .

Meciul Islanda Romania in pericol?! Insularii au declarat stare de urgenta din cauza coronavirusului

Nationala de fotbal a Romaniei va merge in Islanda pentru barajul de calificare la EURO 2020, meci programat pe 26 martie.

Coronavirus: Comanda de masti de protectie, blocata din cauza interdictiilor din Germania Probleme mari si in aprovizionarea cu dezinfectanti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine ca marti sau miercuri ar putea sosi in Romania prima parte a comenzii de combinezoane necesare personalului medical care se ocupa de cazurile de infectie cu coronavirus. El a spus ca sunt probleme mari legate de achizitiile de materiale - comanda de masti de protectie, de exemplu, a fost blocata din cauza unei interdictii de transport in Germania.

Dezastru pe Bursa: ce se intampla cu firmele romanesti din cauza epidemiei

Actiunile companiilor romanesti listate la bursa au inceput saptamana extrem de prost. Totul e cauzat de epidemia de coronavirus. Lucrurile au inceput sa se agite in Romania din cauza.

Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

Toata lumea a ramas surprinsa cand, duminica seara, Irinel Columbeanu a aparut pe post de invitat special la Asia Express. Gurile rele spun ca omul de afaceri a acceptat provocarea din cauza faptului ca ar avea grave probleme financiare.

Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

In contextul ultimelor evenimente de la granita Turciei cu Orientul Mijlociu, dar si datorita deciziilor luate de presedintele turc Tayyip Erdogan de a deschide granitele migrantilor, Uniunea Europeana a trecut la represalii si la amenintari dure la adresa Turciei si a presedintelui. Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta .

Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza epidemiei de coronavirus in Iran

Peste 70. 000 de detinuti au fost elibearati in Iran din cauza epidemiei de coronavirus, spun autoritatile. Masura a fost luata in special din cauza supraaglomerarii penitenciarelor si a pericolului raspandirii rapide a coronavirusului prin multimea de detinuti.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )