Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coronavirus - Unul dintre cei mai importanti producatori de componente auto suspenda in aprilie contractele de munca pentru o mare parte a salariatilor si reduce drastic activitatea

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus - Unul dintre cei mai importanti producatori de componente auto suspenda in aprilie contractele de munca pentru o mare parte a salariatilor si reduce drastic activitatea

Compa Sibiu, producator de componente auto cu afaceri anuale de peste 750 milioane lei, isi reduce puternic activitatea in luna aprilie din cauza crizei sanitare si a problemelor pe care le au alte companii partenere, anunta compania, intr-o comunicare pe BVB. Compa a avut venituri de 772 milioane lei anul trecut, are 2. 000 de angajati si profitul net a fost de 33,2 milioane lei. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai mari operatori de cablu dispare oficial. Sute de mii de abonati devin clienti Vodafone

Vodafone si UPC Romania au incheiat oficial procesul de fuziune. Drept urmare, in urma fuziunii, UPC Romania va inceta sa mai existe ca entitate juridica, incepand de marti 31 martie, fiind absorbita de Vodafone Romania.

Vedeta CNN, diagnosticata pozitiv cu coronavirus

Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti ai CNN, Chris Cuomo, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Cuomo este o figura amblematica a postului de televiziune.

Cum arata azi Lucian Viziru si sotia lui. Cei doi locuiesc in Germania de 6 ani FOTO

Lucian Viziru a fost unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, care s-a facut barbat de casa in vara anului 2010, cand s-a casatorit cu Ema. Cei doi, alaturi de fiul lor, traiesc de 6 ani in Germania. Cum arata azi? Cum arata azi Lucian Viziru si sotia lui Lucian Viziru s-a casatorit cu .

Cei mai mari artisti au cantat de acasa. Vezi tot show-ul inedit! VIDEO

Duminica noaptea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii si-au unit fortele pentru un concert caritabil, complet neconventional. Iata aici tot show-ul inedit in care artisti de top au cantat de acasa! .

Vaccinul contra COVID-19, produs chiar si in 3 milioane de doze saptamanale. Cine promite asa ceva

Un potential vaccin pentru noul coronavirus ar putea veni de la o sursa neobisnuita si anume, un producator de tigari. Brisish American Tobacco BAT) este unul dintre cei mai importanti.

Un producator de tigarete, foarte aproape de a descoperi vaccinul antiCovid-19: Putem produce intre 1 si 3 milioane de doze saptamanal

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de tigarete la nivel mondial a anuntat miercuri ca dezvolta, prin subsidiara sa de biotehnologie, un potential vaccin pentru covid-19, putand produce intre 1 si 3 milioane de doze saptamanal.

O companie auto reporneste productia in Europa: de luni se va lucra in trei schimburi

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori auto si-a anuntat angajatii ca va redeschide fabrica, cerandu-le acestora sa lucreze in trei schimburi incepand de luni, scrie profit. ro.

Un producator roman de energie doneaza peste 2 milioane de euro unor spitale

Unul dintre cei mai mari producatori romani de energie a anuntat ca va sponsoriza sapte spitale cu peste 2 milioane de euro, decizia fiind luata in sedinta actionarilor de luni.

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

COVID-19 in R. Moldova. Cei mai multi pacienti infectati au intre 50 si 59 de ani

Cele mai multe cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus din R. Moldova, 73 la numar, sunt in randul persoanelor cu varstele cuprinse intre 50 si 59 de ani. Raportul intre femei si barbati printre pacientii cu COVID-19 este de 168 la 130, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3513 seconds )