Libnet.ro
UNICEF

13:46

Cei mai mari artisti au cantat de acasa. Vezi tot show-ul inedit! VIDEO

ADPM ADPM,
Cei mai mari artisti au cantat de acasa. Vezi tot show-ul inedit! VIDEO

Duminica noaptea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii si-au unit fortele pentru un concert caritabil, complet neconventional. Iata aici tot show-ul inedit in care artisti de top au cantat de acasa! . continuă pe ADPM

Unul dintre cei mai mari operatori de cablu dispare oficial. Sute de mii de abonati devin clienti Vodafone

Vodafone si UPC Romania au incheiat oficial procesul de fuziune. Drept urmare, in urma fuziunii, UPC Romania va inceta sa mai existe ca entitate juridica, incepand de marti 31 martie, fiind absorbita de Vodafone Romania.

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Predictiile uneia dintre cele mai mari banci americane despre criza economica globala. Cat va dura si ce procent din populatie va afecta

Una dintre cele mai mari banci comerciale americane de dupa criza din 2008 a facut recent o serie de predictii despre criza economica globala generata de pandemie.

COVID-19. Vanzari record, cu pana la 625% mai mari pentru unele categorii de alimente, in prima saptamana de restrictii: Romanii au cumparat cantitati uriase de conserve de carne, alcool pur, drojdie si hartie igienica

In perioada 9-15 martie, statisticile arata ca romanii au golit la propriu rafturile magazinelor. A fost prima saptamana in care s-au anuntat restrictii din cauza pandemieid e coronavirus si tot prima.

Amenzi mai mari pentru apelarea abuziva a 112. Legea a fost promulgata de Iohannis

Legea care prevede sanctiuni mai aspre pentru apelarea abuziva a numarului unic de urgenta 112, introducand si obligatia de a presta munca in folosul comunitatii pentru cei care suna abuziv la numarul de urgenta, a fost promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis.

Cum pot supravietui companiile celei mai mari crize financiare, cauzata de pandemia de coronavirus

Pe masura ce tarile isi inchid granitele pentru a tine sub control pandemia de coronavirus, cel mai mare dezastru cu care se confrunta intreprinderile mari si mici este blocajul economiei globale.

Criza economica provocata de pandemie poate duce la pierderi de trei ori mai mari decat cele din timpul Marii Recesiuni. Care vor fi sectoarele cel mai afectate

Pandemia Covid-19 este cea mai severa criza din vremurile noastre, iar pierderile economice le-ar putea depasi de trei ori pe cele din timpul Marii Recesiuni, arata un raport al London Business School.

CORONAVIRUS. Franta are cei mai multi pacienti in stare critica din lume. Autoritatile franceze au raportat alte 292 de decese si aproape 3.000 de cazuri noi in ultimele 24 de ore

Un numar de 292 de persoane au decedat in Franta, in ultimele 24 de ore, ducand bilantul fatalitatilor la un total de 2. 606, potrivit datelor furnizate de Worldometer. Mai mult decat atat, autoritatile.

COVID-19 in R. Moldova. Cei mai multi pacienti infectati au intre 50 si 59 de ani

Cele mai multe cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus din R. Moldova, 73 la numar, sunt in randul persoanelor cu varstele cuprinse intre 50 si 59 de ani. Raportul intre femei si barbati printre pacientii cu COVID-19 este de 168 la 130, transmite IPN.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )