Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Violeta Alexandru: Pentru cele mai recente masuri am redus termenul de plata la 10 zile maxim

B1 B1,
CORONAVIRUS |Violeta Alexandru: Pentru cele mai recente masuri am redus termenul de plata la 10 zile maxim

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca a fost redus la 10 zile termenul de plata pentru ultimele masuri adoptate, respectiv timp flexibil de munca, sprijin pentru zilieri sau. continuă pe B1

VIOLETA ALEXANDRU: Am redus termenul de plata la 10 zile maxim pentru cele mai recente masuri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, firma ca a fost redus la 10 zile termenul de plata pentru ultimele masuri adoptate, respectiv timp flexibil de munca, sprijin pentru zilieri sau pentru lucratorii sezonieri.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Capitala, Brasov, Dolj, Iasi si Timis sunt judetele in care au fost depistate cele mai multe cazuri noi de Covid-19, la polul opus situandu-se Botosani cu doar un caz nou) Hunedoara 3 noi cazuri depistate) si Teleorman 5 persoane nou infectate. Ca numar total de cazuri, Capitala e urmata de Suceava, Brasov si Arges. Vezi in text situatia, judet cu judet dar si un grafic cu numarul cazurilor totale pe categorii de varsta.

Bucuresti si Maramures, cele mai multe noi cazuri confirmate sambata. Capitala se afla pe primul loc si la numarul total de persoane infectate, urmata de Suceava. Situatia pe judete

Bucuresti, Maramures, Timis si Bacaul sunt judetele cu cele mai multe cazuril noi de infestare cu COVID-19 raportate sambata, Capitala inregistrand 220 de noi cazuri, in vreme ce in Maramures au fost 71 de noi infectati, in Timis 61 de cazuri iar la Bacau 59. La polul opus se afla Bistrita-Nasaud, Mehedinti, Mures si Harghita, cu mai putin de 10 noi cazuri confirmate sambata.

Violeta Alexandru, despre decizia de crestere a pensiilor cu 40%: Grija mea este ca oamenii sa aiba pensiile corect calculate si primite la timp

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in cursul zilei de marti, dupa ce Parlamentul a votat majorarea pensiilor cu 40%. Violeta Alexandru a explicat faptul ca.

Violeta Alexandru, mesaj pentru alegatorii bucuresteni: Va amintiti programul PSD-istilor cu sute de pagini? Si eu m-am saturat de minciunile lor. Noi promitem cateva lucruri si ne tinem de ele (VIDEO)

Presedinta PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a declarat ca liberalii vin cu proiecte concrete pentru bucuresteni, nu cu initiative populiste si sute de pagini de minciuni, asa cum a facut PSD. Alexandru a.

VIOLETA ALEXANDRU: PSD ne duce intr-o directie din care vom iesi toti rau

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca grija sa este ca oamenii sa aiba pensiile corect calculate si primite la timp, dar nu le vinde iluzii si nu ii minte. PSD ne duce intr-o directie din care vom iesi toti rau, daca ii lasam sa decida in continuare. Nesabuinta deciziilor prezente va impovara viitorul copiilor nostri, spune Alexandru.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

An de an, Premiile Emmy reprezentau nu doar o importanta gala de premiere pentru industria televiziunii, ci si o ocazie pentru staruri de a afisa tinute spectaculoase pe red carpet. Iata cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )