Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Wall Street a marcat cea mai slaba evolutie a pietei din ultimii ani

B1 B1,
CORONAVIRUS |Wall Street a marcat cea mai slaba evolutie a pietei din ultimii ani

Coronavirusul prabuseste bursa. Actiunile de pe Wall Street au continuat marti declinul. Conform news. ro, indicele Dow Jones Industrial Average au coborat cu aproape 900 de puncte, pe langa cele 1. 000 de puncte. continuă pe B1

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Wall Street a inregistrat cel mai amplu declin din ultimii doi ani

Actiunile de pe Wall Street au inregistrat, luni, cel mai amplu declin din ultimii doi ani, pe fondul cresterii numarul cazurilor de infectare cu coronavir in afara Chinei, care a provocat temeri legale de o incetinire prelungita a economiei mondiale.

Cum folosim mae153;tile de protece155;ie: masuri de precaue155;ie an contextul epidemiei de coronavirus

Coronavirusul face ravagii in regiunea Hubei din China , iar recent Italia a devenit e155;ara europeana cea mai afectata de virusul CONVID 19. Purtarea mae153;tii este una dintre masurile de prevenire e153;i limitare pentru raspandirea anumitor boli.

Wall Street, scadere majora sub efectul coronavirus: Dow Jones pierde 3,56%

Bursa din New York a inchis in scadere, la randul sau, luni, afectata de pierderile de pe bursele asiatice si europene, sub influenta raspandirii in mai multe regiuni ale lumii a epidemiei de coronavirus. Dow Jones a pierdut 3,56%, iar Nasdaq 3,71%. Pentru Dow si SP-500 aceasta este cea mai mare scadere procentuala intr-o singura sesiune din februarie 2018.

Romacentnii pe Facebook, catre diaspora din Italia: NU va antoarcee155;i an e155;ara! Gacentndie155;i-va ca avee155;i rude an Romacentnia!

Explozia cazurilor de infece155;ie cu noul coronavirus din Italia , acolo unde traiee153;te cea mai mare comunitate de romacentni din strainatate, a stacentrnit un val de reace155;ii pe Facebook ce variaza de la teorii ale conspirae155;iei, la oameni care le cer romacentnilor sa.

Wall Street inchide in scadere din cauza coronavirus

Actiunile de pe Wall Street au continua marti declinul provocat de epidemia de coronavirus, indicele.

Metrorex implementeaza masuri de prevene155;ie a gripei e153;i a infece155;iei cu Coronavirus

Metrorex anune155;a ca va implementa masuri de prevene155;ie pentru gripa sezoniera e153;i infece155;ia cu Coronavirus, urmacentnd sa fie dezinfectate mai des barele de suse155;inere e153;i butoanele de deschidere a ue153;ilor e153;i sa expuna afie153;e cu informae155;ii de prevene155;ie a infece155;iei.

CORONAVIRUS |Cum ae155;i poe155;i recupera o parte din bani daca anulezi calatoria catre Italia

Nu exista an prezent nicio interdice155;ie de calatorie implementata an aviae155;ie an Italia, deci nu oferim compensae155;ii pentru pasageri, daca doresc sa ae153;i anuleze zborurile, au declarat oficialii Wizz Air, pentru Wall-Street. ro.

Cea mai mare greseala pe care o fac romanii in caz de coronavirus. Streinu-Cercel: Nu faceti asta!

La ora actuala nu existacazuri de coronavirusin Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Situatia suspectilor este una foarte clara, dar acestia sunt in carantina si nu pot fi consderati bolnavi. Aceste date au fost confirmate in cadrul uneiconferinte MAIdesfasurate .

Financial report Curtea Constitutionala ii incurca planurile lui Iohannis. Bursele- cea mai proasta zi din ultimii doi ani. Estul Europei - criza demografica pe care si-au facut-o cu mana lor

Financial Times: Hotararea Curtii Constitutionale incurca planurile lui Iohannis privind alegeri anticipate * Bursele au avut cea mai proasta zi din ultimii doi ani * Le Soir: Coronavirus: Franta se pregateste pentru o epidemie * The Irish Times: Europa de Est se confrunta cu o criza demografica pe care si-a facut-o cu mana ei * Stiri pe scurt.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in apreciere.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )