Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

CORONAVIRUS. Zborurile din Iasi care duc muncitori romani in Germania au primit aviz de la Ministerul Transporturilor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Zborurile din Iasi care duc muncitori romani in Germania au primit aviz de la Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Zborurile de pe Aeroportul Iasi care duc muncitori romani in Germania au primit aviz din partea Ministerului Transporturilor, asa cum a cerut premierul Ludovic Orban pe timpul restrictiilor impuse de pandemia de. continuă pe B1

Un cuplu din Iasi, care s-a intors din Italia, a refuzat sa intre in carantina si a primit amenda dupa ce a provocat scandal

Un cuplu din Iasi, barbat si femeie, au refuzat sa intre in carantina institutionalizata timp de 14 zile, dupa ce s-au intors din Italia.

Tanarul din Iasi, care s-a dus pe cal la maternitate sa-si ajute sotia, s-a mutat cu toata familia in casa noua

Sergiu Ion Ciobatariu, tanarul care s-a dus cu calul sa-i duca scutece sotiei sale aflate la maternitate, va avea propria lui casa.

Coronavirus. Orasul din Romania in care populatia va fi supravegheata cu drone

In plina pandemie de coronavirus, autoritatile din Cluj-Napoca au luat decizia de a supraveghea orasul cu dronele, devenind primul oras din Romania care verifica astfel daca oamenii respecta masurile de.

Doctor pneumolog de la Spitalul din Iasi combate fakenews-urile pandemiei: Apa cu sare trateaza coronavirus sau nu?

Seful Sectiei de pneumologie de la Spitalul de profil din Iasi a pus capat miturilor care circula pe internet cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus. Radu Crisan sustine ca igienizarea nasului si a gurii cu apa si sare nu reprezinta tratamentul pentru combaterea virusului ucigas.

O familie din Brasov, care si-ar fi dus fetita la spital a fost amendata de politisti. Motivul a starnit hohote de ras pe internet

O familie din Brasov care a fost oprita de politisti in trafic a incercat sa ii duca de nas pe acestia. Oamenii au declarat ca se duc la spital cu fetita la spital pentru ca se simte rau, insa cea mica a facut un gest imprudent si i-a dat repede de gol.

Zborurile de pe aeroportul Iasi, programate sa plece catre Germania, au fost anulate

Doua zboruri charter cu muncitori sezonieri cu destinatia Germania urmeau sa decoleze vineri de pe Aeroportul din Iasi. Acestea au fost anulate, potrivit directorului Aeroportului din Iasi, CatalinBulgariu.

CORONAVIRUS. Cursele cu muncitori romani ce urmau sa plece de la Iasi spre Germania, suspendate. Directorul aeroportului, Catalin Bulgariu: Firmele organizatoare au gresit flagrant si au pus oamenii intr-o situatie foarte dificila (VIDEO)

Situatia de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj se repeta, vineri, la Iasi. Directorul aeroportului a solicitat ajutorul jandarmilor in cazul celor doua zboruri charter care pleaca azi spre Germania. Totul.

Directorul Aeroportului Iasi: Au fost anulate cursele charter care transportau muncitori in Germania

Directorul Aeroportului International Iasi, Catalin Bulgariu, a declarat ca au fost anulate cursele charter care urmau sa transporte, in cursul zilei de astazi, muncitori sezonieri spre Germania.

Italia, Germania si Anglia trec peste constrangerile pandemiei si cer muncitori romani

Agricultorii romani sunt chemati la munca in strainatate pentru opt euro pe ora, scrie cotidianul Jurnalul.

Sergiu, taticul calaret din Iasi are o noua locuinta in urma donatiilor. L-a impresionat pe Catalin Morosanu dupa ce s-a dus calare, in plina carantina, la maternitatea unde nascuse sotia sa

Sergiu, taticul calaret din Iasi, care a impresionat toata Romania dupa ce s-a dus calare, in plina pandemie de COVID-19, la maternitatea unde nascuse sotia sa, a reusit sa isi cumpere o locuinta cu.

ştiri de la B1

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2927 seconds )