Libnet.ro
UNICEF

17:30

Zborurile de pe aeroportul Iasi, programate sa plece catre Germania, au fost anulate

Antena3 Antena3,
Zborurile de pe aeroportul Iasi, programate sa plece catre Germania, au fost anulate

Doua zboruri charter cu muncitori sezonieri cu destinatia Germania urmeau sa decoleze vineri de pe Aeroportul din Iasi. Acestea au fost anulate, potrivit directorului Aeroportului din Iasi, CatalinBulgariu. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS. Zborurile din Iasi care duc muncitori romani in Germania au primit aviz de la Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Zborurile de pe Aeroportul Iasi care duc muncitori romani in Germania au primit aviz din partea Ministerului Transporturilor, asa cum a cerut premierul Ludovic Orban pe timpul restrictiilor impuse de pandemia de.

Zborurile cu muncitori sezonieri catre Germania au fost anulate la Iasi!

Directorul Aeroportului International Iasi, Catalin Bulgariu, a declarat, pentru AGERPRES, ca au fos.

VIDEO Lectia invatata de autoritati dupa imbulzeala din Cluj.Cum arata coada muncitorilor sezonieri de pe Aeroportul Iasi

Au fost luate masuri drastice pe Aeroportul Iasi dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, pasagerii veniti in masa la Aeroportului International Cluj-Napoca s-au imbulzit la coada.

O cursa charter cu capacitate de 150 de locuri a plecat din Sibiu catre Germania

O cursa charter care are capacitatea de 150 de locuri a decolat, joi, de pe Aeroportul International Sibiu cu destinatia Dusseldorf, Germania, potrivit Mediafax. Surse din cadrul Aeroportului International Sibiu au declarat ca o situatie similara cu cea petrecuta, joi, la Cluj-Napoca, a avut loc si la Sibiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )