Libnet.ro
UNICEF

05:30

Coronavirusul a aparut in Italia mai devreme decat se credea, arata un studiu

Hotnews Hotnews,
 Coronavirusul a aparut in Italia mai devreme decat se credea, arata un studiu

Noul coronavirus circula in Italia din septembrie 2019, arata un studiu al Institutului National al Cancerului INT) din Italia, cu sediul la Milano, care semnaleaza ca boala provocata de acest agent patogen s-ar fi putut raspandi in afara Chinei mai devreme decat s-a crezut anterior, au informat duminica agentiile Reuters si ANSA, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Peste trei sferturi dintre romani se considera mai cinstiti decat ceilalti, iar mai putin de jumatate spun ca furtul de obiecte de la serviciu sau vitezomania nu sunt chiar asa grave.....(studiu)

Mai bine de trei sferturi dintre romani se considera mai cinstiti si mai sinceri decat ceilalti, arata rezultatele studiului Semaforul Moralitatii, realizat de Exact Business Solutions, pentru HBO Romania, despre perspectiva romanilor din mediul urban asupra moralitatii. Peste 69% dintre romanii din mediul urban considera furtul de haine sau alimente, santajul, spaga pentru a obtine permisul de conducere sau o autorizatie, adulterul, intarzierea platii datoriei catre un prieten, citirea unor conversatii private fara consimtamant sau evitarea unei cozi la magazin, ca fiind serioase probleme de moralitate. in schimb, mai putin de jumatate dintre oraseni considera: furtul de materiale de la serviciu, traversatul pe rosu cand nu trece nicio masina, circularea cu viteza peste limita admisa si a minti pentru a proteja sentimentele unei persoane ca nefiind probleme grave de moralitate.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Numarul cetatenilor care voteaza in diaspora, de trei ori mai mare decat la primul tur al prezidentialelor

Numarul cetatenilor din Republica Moldova care au votat, astazi, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale la sectiile de votare din strainatate era, la ora 12. 00, de aproape trei ori mai mare decat in primul tur desfasurat in urma cu doua saptamani.

A pus galbenus de ou pe par, a asteptat cateva minute si s-a spalat. Efectul e mai tare decat la salon

O doamna a pus galbenus de ou pe par, a asteptat cateva minute, dupa care s-a spalat. A avut o surpriza mai mare decat la salon. Ce s-a intamplat, vedeti in randurile de mai jos. Galbenusul de ou si efectele nestiute pentru podoaba capilara. Cum te scapa de matreata Se cunoaste faptul ca galbenusul de .

OMS: avertisment pentru omenire. O noua boala loveste crunt. Este mai contagioasa decat COVID-19

Numarul cazurilor de rujeola creste la nivel mondial din cauza restrictiilor legate de COVID-19, care afecteaza vaccinurile, transmite OMS. in aceasta luna, peste 94 de milioane de persoane risca sa nu fie vaccinate. Avertisment OMS: rujeola loveste crunt. Numarul cazurilor creste la nivel mondial din cauza restrictiilor legate de COVID-19, care afecteaza vaccinarile Numarul cazurilor .

Florin Citu: Rata inflatiei a scazut mult mai rapid decat estima Banca Nationala, iar astazi e de 2,2% si continua sa scada. Sunt increzator ca si anul viitor vom avea o crestere economica pornind de la 4% (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a precizat ca rata inflatiei a scazut la 2,2%, o performanta mult mai buna decat se astepta Banca Nationala in propriile estimari. Un ultim indicator.

Florin Citu: Rata inflatiei a scazut mult mai rapid decat estima Banca Nationala, iar astazi e de 2,2% si continua sa scada. Sunt increzator ca si anul viitor vom avea o crestere economica pornind de la 4% (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a precizat ca rata inflatiei a scazut la 2,2%, o performanta mult mai buna decat se astepta Banca Nationala in propriile estimari. Un ultim indicator.

Italia. Avertismentul dur al medicilor: Spitalele sunt in prag de colaps Gradului real de saturatie a paturilor este cu 30-40% mai mare decat numarul comunicat

Medicii si asistentele din Italia trag un semnal de alarma. Cadrele medicale vor ca oamenii sa stie ca situatia spitalelor din peninsula este dramatica si condiera ca informatiile trandmise catre.

Italia, lovita necrutator de valul al doilea al pandemiei. Numar de cazuri de sase ori mai mare decat recordul din primavara

Autoritatile italiene au raportat un numar record de infectari cu coronavirus de la inceputul pandemiei. Nu mai putin de 40. 902 de oameni au fost depistati cu Covid-19 in ultimele 24 de ore. Recordul de infectari zilnice in primavara a fost de 6.

Mai activi decat in primul tur: Peste 475 de mii de cetateni au votat pana la ora 11.00

Pana la ora 11. 00, la urnele de vot s-au prezentat peste 475 de mii de cetateni, ceea ce constituie 16,61% din numarul de alegatori inscrisi pe liste. Astazi alegatorii sunt mai activi in comparatie cu turul intai, cand la aceasta ora, votasera peste 319 mii de oameni, transmite IPN.

Istoria Hanului mare din Baleni, locul incarcat de trecut, mai vechi decat Curtea Boiereasca

Hanul Mare din Baleni a fost un loc cochet in vremurile de demult si platou de filmare. intre timp, localul a fost modernizat. Diferenta este ca acum nu mai dantuiesc boierii, ci satenii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )