Libnet.ro
UNICEF

20:00

Coronavirusul din China - Lipsa grava de echipamente medicale in zona unde a izbucnit focarul

Hotnews Hotnews,
 Coronavirusul din China - Lipsa grava de echipamente medicale in zona unde a izbucnit focarul

Provincia chineza Hubei, unde a izbucnit focarul de pneumonie provocat de noul tip de coronavirus soldat cu cel putin 170 de morti, se confrunta cu o grava lipsa de materiale medicale pentru a face fata acestei boli, a declarat guvernatorul sau, Wang Xiaodong, citat joi de EFE. continuă pe Hotnews

Unde vezi, in timp real, tarile afectate de coronavirusul din China

Coronavirusul din China a facut deja zeci de morti si a depasit granitele statului asiatic. Ca sa stii ce tari trebuie sa eviti, ti-am pregatit o harta actualizata in timp.

Coronavirusul din China ar putea accelera revenirea locurilor de munca in SUA (secretarul Comertului)

Secretarul american al Comertului, Wilbur Ross, a declarat ca noul coronavirus din China, care a determinat inchiderea de companii si uzine in aceasta tara, va ajuta la accelerarea revenirii locurilor de munca in America de Nord, scrie AFP.

Coronavirusul din China: Numarul de infectii ar putea fi mai mare de 40.000 (cercetatori din Hong Kong)

Cercetatori din Hong Kong afirma, bazandu-se pe modele matematice, ca numarul de persoane infectate este mai mare de 40. 000 si cer guvernului masuri draconice pentru a restrange circulatia persoanelor, daca vor sa stopeze propagarea virusului.

Coronavirusul din China face ravagii. Japonia isi va evacua cetatenii din orasul chinez Wuhan

Japonia intentioneaza sa-si repatrieze sute de cetateni din orasul Wuhan in centrul Chinei, unde a izbucnit o noua epidemie de coronavirus.

Autoritatile chineze recunosc criza acuta de echipamente medicale in zona unde a izbucnit focarul de coronavirus

Provincia chineza Hubei se confrunta cu o criza acuta de echipamente medicale in zona unde a izbucnit focarul de coronavirus, in contextul in care numarul total al deceselor a ajuns la 170. Guvernatorul.

Organizatia Mondiala a Sanatatii declara epidemia provocata de coronavirusul din China ca fiind urgenta globala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat joi epidemia declansata de coronavirusul din China ca fiind o urgenta globala, dupa ce boala a ucis 170 de oameni in China si s-a extins in 18 tari, transmite Reuters.

Alerta in tara: 25 de romani s-au intors din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani s-au intors din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

Alerta in tara: 25 de romani se intorc din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani se intorc din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

Fostul director ANPC Horia Constantinescu vrea sa verifice toate importurile din China: Daca eu stranut intr-o punga si jucaria ajunge la un copil? Medicul Alexandru Rafila: Virusul nu rezista decat 24 de ore, nu este nevoie de aceste verificari

EXCLUSIV ONLINE Fostul sef ANPC Horia Constantinescu solicita verificarea la vama a tuturor produselor care vin din China pentru a se depista daca nu sunt purtatoare de virus. Autoritatea Nationala pentru.

Studentii romani povestesc experienta din China: Este o panica generala destul de mare. Te trezesti dintr-o data cu orasul parasit!

Autoritatile au pregatit masuri speciale pentru cei opt studenti romani care s-au intors din China. Tinerii au povestit marcati experienta traita in China din momentul izbucnirii epidemiei si pana la imbarcarea spre tara. Panica a pus stapanire pe orasele din China. Pana la acest moment au murir 132 de oameni, iar sase mii de oameni diagnosticati cu virusul ucigas.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )