Libnet.ro
UNICEF

09:15

Coronavirusul din China ar putea accelera revenirea locurilor de munca in SUA (secretarul Comertului)

Hotnews Hotnews,
 Coronavirusul din China ar putea accelera revenirea locurilor de munca in SUA (secretarul Comertului)

Secretarul american al Comertului, Wilbur Ross, a declarat ca noul coronavirus din China, care a determinat inchiderea de companii si uzine in aceasta tara, va ajuta la accelerarea revenirii locurilor de munca in America de Nord, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Unde vezi, in timp real, tarile afectate de coronavirusul din China

Coronavirusul din China a facut deja zeci de morti si a depasit granitele statului asiatic. Ca sa stii ce tari trebuie sa eviti, ti-am pregatit o harta actualizata in timp.

Coronavirusul din China: Numarul de infectii ar putea fi mai mare de 40.000 (cercetatori din Hong Kong)

Cercetatori din Hong Kong afirma, bazandu-se pe modele matematice, ca numarul de persoane infectate este mai mare de 40. 000 si cer guvernului masuri draconice pentru a restrange circulatia persoanelor, daca vor sa stopeze propagarea virusului.

Coronavirusul din China face ravagii. Japonia isi va evacua cetatenii din orasul chinez Wuhan

Japonia intentioneaza sa-si repatrieze sute de cetateni din orasul Wuhan in centrul Chinei, unde a izbucnit o noua epidemie de coronavirus.

Coronavirusul din China - Lipsa grava de echipamente medicale in zona unde a izbucnit focarul

Provincia chineza Hubei, unde a izbucnit focarul de pneumonie provocat de noul tip de coronavirus soldat cu cel putin 170 de morti, se confrunta cu o grava lipsa de materiale medicale pentru a face fata acestei boli, a declarat guvernatorul sau, Wang Xiaodong, citat joi de EFE.

Organizatia Mondiala a Sanatatii declara epidemia provocata de coronavirusul din China ca fiind urgenta globala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat joi epidemia declansata de coronavirusul din China ca fiind o urgenta globala, dupa ce boala a ucis 170 de oameni in China si s-a extins in 18 tari, transmite Reuters.

Alerta in tara: 25 de romani s-au intors din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani s-au intors din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

Alerta in tara: 25 de romani se intorc din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani se intorc din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

Dolj: De teama coronavirusului, angajatii Postei cer masti si manusi pentru manevrarea coletelor din China

Angajatii Postei Romane care lucreaza la oficiile din Dolj se tem ca virusul care a facut deja sute de victime ar putea ajunge la ei, prin coletele care vin din China, relateaza Mediafax. Lucratorii au cerut conducerii companiei masti si manusi.

Studentii romani povestesc experienta din China: Este o panica generala destul de mare. Te trezesti dintr-o data cu orasul parasit!

Autoritatile au pregatit masuri speciale pentru cei opt studenti romani care s-au intors din China. Tinerii au povestit marcati experienta traita in China din momentul izbucnirii epidemiei si pana la imbarcarea spre tara. Panica a pus stapanire pe orasele din China. Pana la acest moment au murir 132 de oameni, iar sase mii de oameni diagnosticati cu virusul ucigas.

Ministrul Sanatatii anunta masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului: Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pe aeroporturile internationale s-a creat o linie de acces pentru pasagerii care vin din China, dar si pentru cetatenii chinezi. Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China De acum cateva zile s-a creat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )