Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirusul a rezistat in cabinele de pe Diamond Princess pana la 17 zile, dupa ce pasagerii au parasit nava

Hotnews Hotnews,
 Coronavirusul a rezistat in cabinele de pe Diamond Princess pana la 17 zile, dupa ce pasagerii au parasit nava

Coronavirusul poate supravietui pe suprafete pana la 17 zile, arata un studiu publicat luni de catre Centrul de Control si Prevenire al Bolilor si care a pornit de la analiza cabinelor navelor Diamond Princess din Japonia si Grand Princess din California. Virusul a fost identificat pe o varietate de suprafete din cabinele pasagerilor infectati simptomatici si asimptomatici la 17 zile dupa ce cabinele au fost eliberate, scrie CNBC. continuă pe Hotnews

Urme de coronavirus au fost detectate pe vasul Diamond Princess la 17 zile dupa evacuare. Sunt acestea infectioase?

Potrivit unui raport publicat luni de cercetatori ai Centrelor de Preventie si Control al Bolilor CDC), urme ale noului coronavirus SARS-CoV-2 au fost detectate in cabinele pasagerilor navei de croaziera Diamond Princess la peste doua saptamani de cand nava a fost evacuata, relateaza MSN, care citeaza Bloomberg. Totusi sunt acestea capabile sa produca infectarea?.

Ce a anuntat acum medicul Virgil Musta, dupa ce s-a aflat ca virusul ar ramane 17 zile pe suprafetele contaminate

Virusul care provoaca boala Covid-19 rezista pe suprafete timp de 17 zile. Sunt rezultatele ultimului studiu, publicat ieri, facut de Centrul pentru Controlul si Preventia Bolilor, o institutie prodigioasa din Statele Unite. Virusul rezista 17 zile pe suprafete in cadrul studiului au fost examinate doua raspunsuri la doua epidemii de Covid-19, unul pe nava Diamond .

Virusul COVID-19 a supravietuit timp de 17 zile pe suprafetele de la bordul navelor de croaziera Diamond Princess si Grand Princess

Coronavirusul a rezistat pana la 17 zile la bordul celor doua vase de croaziera Diamond Princess si Grand Princess), dupa ce au fost evacuati pasagerii, relateaza un studiu al Centers for Disease Control and.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )