Libnet.ro
UNICEF

08:00

Coronavirusul ar fi tot mai puternic: Se transmite chiar si inainte ca simptomele sa fie vizibile

B1 B1,
Coronavirusul ar fi tot mai puternic: Se transmite chiar si inainte ca simptomele sa fie vizibile

Noul coronavirus, care a imbolnavit deja aproape 2. 000 de persoane, omorand cel putin 56, se transmite chiar si in timpul perioadei de incubatie, inainte ca simptomele sa-si faca aparitia, ceea ce face si ma. continuă pe B1

Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir. Ce i-a spus fostul socru chiar inainte sa divorteze

Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir. Prezentatoarea tv a fost casatorita cu acesta intre anii 1990-1996, iar jurnalista i-a pastrat numele. Cum s-a inteles Alexandru cu tatal lui Teo Trandafir Alexandru Trandafir si Teo au ramas prieteni buni, chiar si dupa divort. Cei doi au avut o relatie extrem de apropiata, ba .

Ce se intampla cu Dacia electrica. Renault a facut anuntul chiar inainte de lansarea noului Sandero

Renault spune ca nu are niciun plan pentru Dacia elctrica, asadar in urmatorii doi ani si pana la patru ani nu ar trebui sa speri la schimbari. Cu toate acestea, vor fi si modele noi, iar Sandero este unul dintre ele, anuntat acum cu un motor nou. Ce se intampla cu Dacia electrica Dupa Dacia .

ASOCIATIA PENTRU PENSIILE ADMINISTRATE PRIVAT: in pofida cresterii salariului mediu, economisim tot mai putin

Radu Craciun: Rezultatele cumulate pe toata perioada de functionare a Pilonului II arata ca acesta chiar este o solutie de protectie a populatiei impotriva saraciei Cu toate ca salariul mediu pe economie a urcat cu 15% anul trecut, tot mai putin din cetatenii tarii noastre spun ca pot economisi o parte din veniturile pe care le obtin, arata un studiu realizat de institutul ISRA Center la solicitarea Asociatia Pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), prezentat ieri in cadrul unei conferinte de presa.

Sute de persoane au protestat, sambata, in Craiova, impotriva implementarii tehnologiei 5G: Medicii atrag atentia asupra numarului tot mai mare de cazuri de cancer in aceasta zona

Sute de persoane au protestat, sambata, in Piata Mihai Viteazul din Craiova, impotriva implementarii tehnologiei 5G, in conditiile in care, spun ei, medicii atrag atentia asupra numarului tot mai.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )