Libnet.ro
UNICEF

09:17

Corpul de Control al premierului era deja la Apele Romane

Hotnews Hotnews,
 Corpul de Control al premierului era deja la Apele Romane

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ca a cerut Corpului de Control sa investigheze situatia de la Apele Romane, dupa ancheta jurnalistilor de la Recorder. insa, Corpul de Control al prim-ministrului era deja in control la Apele Romane, inca din decembrie 2020, fiind vizate, printre altele, si modul in care se fac angajari. De altfel, acest control in desfasurare era anuntat la sfarsitul lui decembrie inclusiv pe site-ul Corpului de control al prim-ministrului. continuă pe Hotnews

Citu anunta ca trimite Corpul de control la Apele Romane

Premierul Florin Citu a anuntat ca a cerut Corpului de Control sa investigheze situatia de la Apele Romane. Jurnalistii de la Recorder au scris ca la Administratia Bazinala de Apa ABA) Prut-Barlad este director Petru Avram, vicepresedinte PNL Iasi, care se recomanda subordonatilor drept un animal politic care va ajunge cel putin ministru, iar la departamentul care se ocupa de apararea impotriva inundatiilor a fost angajata o tanara care a fost patru ani chelnerita la un bar din Iasi.

Florin Citu trimite Corpul de Control la Apele Romane

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, ca a cerut Corpului de Control sa investigheze situatia de la Apele Romane. Totulin contextul in care, in spatiul public au aparut informatii cu privire la an.

MINISTRUL MEDIULUI: in maximum doua saptamani va incepe o analiza punctuala a numirilor de la Apele Romane

Ministrul Mediului Tanczos Barna a declarat, referitor la scandalul angajarilor de la Apele Romane semnalat de Recorder. ro, ca in maximum doua saptamani va incepeo analiza punctuala a numirilor de la aceasta institutie care are un rol esential in cazul inundatiilor. Demnitarul UDMR a mai sustinut ca angajarea unor persoane care nu au absolut nicio pregatire in domeniu, pe criterii politice este inadmisibila. Premierul a anuntat si el ca trimite corpul de control.

Reactia ministrului Mediului fata de scandalul de la Apele Romane: E inadmisibil

Ministrul Mediului Tanczos Barna a declarat, referitor la scandalul angajarilor de la Apele Romane semnalat de Recorder. ro, ca in maximum doua saptamani va incepeo analiza punctuala a numirilor de la aceasta institutie care are un rol esential in cazul inundatiilor. Demnitarul UDMR a mai sustinut, la DigiFM, ca angajarea unor persoane care nu au absolut nicio pregatire in domeniu, pe criterii politice este inadmisibila. Premierul a anuntat si el ca trimite corpul de control.

DNA a descins la Apele Romane, dupa scandalul cu ospatarita angajata inginer

Tot in aceasta dimineata, Florin Citu a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Apele Romane Iasi, pentru o ancheta amanuntita.

Premierul Citu a cerut verificari la Apele Romane

Premierul Florin Citu a cerut Corpului sau de control sa investigheze situatia de la Apele Romane, in urma aparitiei in presa a unor informatii privind angajarea unei tinere fara a avea cunostinte minime in domeniu.

Scandal la Apele Romane, unde o chelnerita a fost angajata ca inginer

Premierul Florin Citu a cerut, miercuri, Corpului sau de Control sa investigheze situatia de la Apele Romane, dupa ce in presa au aparut informatii despre angajarea unei tinere fara a avea cunostinte minime in domeniu.

Reactia lui Florin Citu dupa ce a aflat ca la Apele Romane a fost angajata ca inginer o ospatarita care nu stie nici macar cum se masoara debitul unui rau

Premierul Florin Citu a reactionat miercuri dimineata la dezvaluirea jurnalistilor de la Recorder care au aratat cum la Apele Romane a fost angajata politic pe postul de inginer o tanara care nu a reusit sa raspunda nici macar unor intrebari banale puse de un director tehnic.

Ancheta la Apele Romane, in cazul chelneritei angajate pe post de inginer

Reprezentantii Administratiei Nationale Apele Romane au anuntat, miercuri, ca au predat o serie de documente la solicitarea Politiei si Procuraturii.

Sighiartau, dupa investigatia referitoare la Apele Romane:PNL trebuie sa sustina si sa numeasca in functii publice doar oameni integri si profesionisti

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, sustine ca partidul din care face parte trbeuie sa demonstreze ca numeste in functii publice profesionisti si persoane integre, dupa ce in presa a aparut o investigatie jurnalistica referitoare la faptul ca la Apele Romane au ajuns pe functii persoane fara pregatire temeinica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )