Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corpul de control, trimis la Politia Capitalei, dupa acuzatiile grave de la varful institutiei

Antena3 Antena3,
Corpul de control, trimis la Politia Capitalei, dupa acuzatiile grave de la varful institutiei

Corpul de control al Ministerului de Interne va face un control la Politia Capitalei, dupa ce, in ultimele zile, s-a auzit de mai multe conflicte din interiorul institutiei. continuă pe Antena3

Documentul care arunca in aer Politia Romana! Acuzatii grave intre sefii Politiei Capitalei, dupa moartea lui Emi Pian

Modul in care Politia Capitalei a gestionat evenimentele legate de moartea interlopului Emi Pian scoate la iveala rafuiala dintre grupurile din cadrul Politei Romane. Dupa ce in spatiul public au aparut scrisori, anonime sau asumate, despre neregulile din Politie si legaturile dintre oamenii legii si clanuri, acum a iesit la iveala un raport semnat de Directorul adjunct al Politiei Capitalei Radu Gavris, in care acesta aduce acuzatii grave la adresa comisarului sef Bogdan Berechet, Directorul general imputernicit.

Marcel Vela a cerut Corpului de Control sa faca verificari la Politia Capitalei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a cerut Corpului de Control sa faca un control de indata la Politia Capitalei pentru a verifica veridicitatea datelor prezentate de seful Serviciului Grupari Infractionale Violente si pentru a dispune masurile legale care se impun. Seful Serviciului Grupari Infractionale Violente, Andrei Marius, a afirmat ca ofiterii ar fi fost presati sa renunte la unele anchete, iar clanurile din Capitala au oameni infiltrati in politica si Politie.

Lupta contra clanurilor de interlopi. Ministerul de Interne anunta verificari la Politia Capitalei (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta, vineri, controale ample la Politia Capitalei. Si asta dupa ce ofiterii care se ocupa cu destructurarea clanurilor de interlopi acuza ca gruparile interlope si-au.

Sef din Politia Capitalei: Clanurile mafiote din Bucuresti au oameni infiltrati in politica si in politie

Andrei Marius, seful Serviciului Grupuri Infractionale Violente - structura special creata in Politia Capitalei pentru a documenta activitatea interlopilor, a declarat intr-un interviu pentru Digi24 ca, anul trecut, dupa intreruperea colaborarii cu procurorii DIICOT, s-au facut presiuni asupra ofiterilor ca sa se renunte la anchete.

Digi 24: VIDEO EXCLUSIV Dezvaluirile unui sef din Politia Capitalei: Clanurile mafiote au oameni infiltrati in politica si politie. Se fac presiuni

Clanurile mafiote din Capitala au oameni infiltrati in politica si politie, sustine seful Serviciului Grupuri Infractionale Violente - structura special creata in Politia Capitalei pentru a documenta activitatea interlopilor.

Proteste de strada in Belarus, dupa acuzatiile de fraudare a alegerilor prezidentiale

Protestele au izbucnit in Bielorusia duminica noaptea, dupa ce rezultatele preliminare au aratat o n.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )