Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coruptia din Romania continua sa fie o problema majora, constata Comisia Europeana

România Liberă România Liberă,
Coruptia din Romania continua sa fie o problema majora, constata Comisia Europeana

Coruptia continua sa fie o problema majora pentru Romania, guvernanta in companiile de stat nu a inr. continuă pe România Liberă

RAPORTUL DE TARA AL COMISIEI EUROPENE: Coruptia continua sa fie o problema majora in Romania

Coruptia continua sa fie o problema majora pentru Romania, guvernanta in companiile de stat nu a inregistrat niciun progres, iar inegalitatile intre regiuni sunt unele dintre cele mai mari din Uniunea Europeana, potrivit unora dintre constatarile raportului de tara al Comisiei Europene pentru 2020.

Comisia Europeana: Coruptia, problema majora pentru firme. Persista ingrijorarile fata de sistemul de justitie din Romania, cat timp nu se iau decizii de corectare

Comisia Europeana continua sa fie ingrijorata fata de impactul negativ pe care l-au avut asupra sistemului de justitie din Romania modificarile legislative si presiunile politice din anii 2017 si 2018 si in cea mai mare parte a anului 2019, atat timp cat actuala putere nu ia masuri de corectare. Executivul european trage acest semnal de alarma in raportul sau privind Semestrul European, emis miercuri.

Efectul neasteptat al coronavirusului. Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania

Conform unor statistici europene date publicitatii recent, Romania ar avea cele mai mici preturi la tot ce inseamna carburanti, fie ca vorbim de benzina, fie ca vorbim de motorina. Efectul neasteptat al coronavirusului Conform European Commissions Oil Bulletin pretul mediu al benzinei din Romania, de 1,07 eurolitru, este cel mai redus din Uniunea Europeana, sub .

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese .

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Ce masca te poate proteja, de fapt, de coronavirus. Ce spun medicii din Romania

Conform profesorului Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Bals, in Romania nu exista mastile si costumele de protectie necesare pentru coronavirus. Care sunt, de fapt, cele potrivite? Ce spun medicii din Romania? in Romania nu exista masuri de protectie in conformitate cu efectele grave ale virusului care a scandalizat Romania. Adrian Streinu Cercel, prezent in .

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

Alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama coronavirusului

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania, inaugurat vineri. Sorin Campeanu: Va avea cele mai moderne si complete dotari

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti USAMVB) va inaugura, vineri, primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania - Prof. dr. Alin Birtoiu, in cadrul.

Cum ii afecteaza Coronavirus pe soferii de TIR din Romania si nu numai. 11 state europene, lovite de COVID 19

Soferii de tir victime colaterale le psihozei pe nume Coronavirus. De obicei, prea putin pretentiosi in legatura cu rutele pe care le au de facut, soferii de tir incep sa intoarca foaia cand vine vorba sa se duca in Italia. Situatia e destul de sensibila, in conditiile in care schimburile comerciale intre statele europene au .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )