Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cosmar pentru pacientii infectati cu coronavirus. Ce se intampla in corpul lor dupa vindecare

Playtech Playtech,
Cosmar pentru pacientii infectati cu coronavirus. Ce se intampla in corpul lor dupa vindecare

Pacientii care au suferit de coronavirus, dar care s-au vindecat, au probleme dupa externare. Ce se intampla in corpul lor acum? Care este sfatul medicilor pentru a preveni eventualele probleme? Cosmar pentru pacientii infectati cu coronavirus Numarul peroanelor decedate in urma noului tip de coronavirus 2019-nCoV) a ajuns la circa 132 de persoane si 5. continuă pe Playtech

EXCLUSIV Agresorul fiicei lui Adrian Enache a iesit din inchisoare. Clipe de cosmar pentru Diana

Fiica lui Adrian Enache trece printr-o perioada extrem de grea. Au trecut ani buni de la momentul in care a fost agresata de un barbat in scara blocului, dar momentele de panica revin acum, pentru ca barbatul care a ranit-o a iesit din inchisoare recent. Agresorul Dianei Enache a iesit din inchisoare Diana Enache a .

Ministrul Sanatatii promite ca nu vor exista costuri suplimentare pentru pacientii care se vor trata in privat

Victor Costache a promis ca reforma din Sanatate nu va aduce costuri suplimentare pentru pacientii care se vor trata la spitalele private in cadrul programelor nationale si ca nu vor exista interdictii pentru medici de a lucru atat in privat cat si la spitalele publice .

Veste proasta pentru romani! Ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021

Desi in trecut toti romanii s-au bucurat ca isi pot cumpara vechime in munca, pentru o pensie mai mare, se pare ca bucuria lor nu a tinut prea mult. Iata ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021. Veste proasta pentru romani Imediat dupa ce au primit vestea ca vor putea sa-si cumpere .

Slujbe ZILNICE la Sibiu pentru BOLNAVII DE CORONAVIRUS

Preotul unei biserici din Sibiu cheama credinciosii la slujbe zilnice pentru a se ruga pentru bolnavii de coronavirus. Sa ne rugam pentru bolnavii din China, spune preotul Catalin Dumitrean de la Biserica .

10 mil euro, pentru cercetari privind coronavirus

Comisia Europeana a anuntat ca a decis alocarea a 10 milioane de euro, pentru cercetari cu privire l.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )