Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veste proasta pentru romani! Ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru romani! Ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021

Desi in trecut toti romanii s-au bucurat ca isi pot cumpara vechime in munca, pentru o pensie mai mare, se pare ca bucuria lor nu a tinut prea mult. Iata ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021. Veste proasta pentru romani Imediat dupa ce au primit vestea ca vor putea sa-si cumpere . continuă pe Playtech

Veste buna pentru romani! Pretul gazelor ar putea scadea

Pretul gazelor ar putea scadea cu 18% vara urmatoare, comparativ cu vara precedenta, insa anul acesta va fi unul complicat pentru piata gazelor, se arata intr-o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta, remisa, joi, AGERPRES.

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Cu ce echipa faimoasa a semnat fiul regelui pentru o suma fabuloasa

Fiul regelui a reusit sa se transfere la o echipa celebra care face parte din Regatul Unit. Ce ce echipa a semnat tanarul sportiv? Oare va reusi sa se impuna? Cu ce echipa a semnat Ianis Hagi? Jucatorul nationalei de tineret a Romaniei U21 a fost prezentat oficial ca noul jucator al celor de la .

Ziua Z. Cum se pregatesc britanicii cu cateva ore inainte de Brexit. Ce se schimba pentru romani

Ziua Brexitului a venit! Britanicii se pregatesc de ultimele clipe in care mai fac parte din Uniunea Europeana. Cum este atmosfera de pe strazile din Marea Britanie si cum au decis acestia sa petreaca iesirea Regatului din UE? Ziua Brexitului: Cum petrec britanicii ultimele clipe inainte de iesirea Regatului din UE? Divort cu voie buna, .

Vesti excelente pentru romani! Gazele se vor ieftini din vara

Vesti excelente pentru romani. Pretul gazelor naturale va fi mult mai mic din vara lui 2020, arata o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta, care estimeaza comportamente mai agresive din partea consumatorilor industriali si o vulnerabilitate tot mai mare a consumatorilor casnici in fata furnizorilor.

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Bogdan Aurescu, veste buna despre eliminarea vizelor SUA pentru romani: Mai avem aceasta ultima conditie!

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a declarat, vineri, la Antena 3, ca Romania a facut progrese in ceea ce priveste rata de refuz a vizelor pentru SUA si ca obiectivul eliminarii acestora este urmarit constant de autoritatile romane.

OFICIAL! BANI DE LA STAT pentru ROMANI, in doar 30 de MINUTE. Guvernul A PUBLICAT deja HOTARAREA!

Atentie, romani! Ministerul Muncii si Protectiei sociale a lansat un site care ofera informatii si documente despre toate cele 180 de servicii si beneficii sociale, conform Huff. ro.

OFICIAL! BANI DE LA STAT pentru ROMANI, in doar 30 de MINUTE. Guvernul A PUBLICAT deja HOTARAREA!

Atentie, romani! Ministerul Muncii si Protectiei sociale a lansat un site care ofera informatii si documente despre toate cele 180 de servicii si beneficii sociale, conform Huff. ro.

E LEGE! GATA, barbatii vor iesi la PENSIE la 50 DE ANI, iar femeile la 48! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI

Gata! Vesti bune pentru o anumita categorie de contribuabiliromani! HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A iNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATA FENOMENAL! GALERIE FOTO) S-a dat lege ca unii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )