Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Playtech Playtech,
Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Cristian Tudor Popescu a facut dezvaluiri cutremuratoare dupa moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a publicat un editorial in care a scris despre reactiile disproportionate aparute dupa trecerea in nefiinta a vedetei TV, mentionand perioada in care aceasta a lucrat la postul de televiziune Antena 3. CTP a reactionat dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu si Cristian . continuă pe Playtech

Cristina Topescu, moment emotionant la Antena 3. Dialog uimitor cu tatal ei, Cristian Topescu

Cristina Topescu le-a daruit telespectatorilor Antena 3 un moment emotionant, in 2016, pe cand prezenta emisiunea Dincolo de stiri si dezbatea alaturi de invitatii ei scandalul iscat in jurul cartii scrise de gimnasta Maria Olaru.

Ce a facut Cristina Topescu in seara in care ar fi murit

Cristina Topescu a s-a stins din viata la finalul anului trecut! Ea a fost gasita fara suflare in casa, insa, duminica, 12 ianuarie, dupa ce o vecina a anuntat ca nu o mai vazuse de anul trecut.

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cunoscuta vedeta TV avea doar 59 de ani - BIOGRAFIE

Cristina Topescu a fosto prezentatoare de televiziune dinRomania, fiica comentatorului sportivCristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Cristina Topescu a murit. Ce mesaj ii transmitea tatalui sau: M-ai iertat?

Cristina Topescu a fost o prezentatoare de televiziune din Romania, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Cristina Topescu a murit. Ultima postare pusa de fosta prezentatoare de televiziune

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune din Romania era fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune. A lucrat impreuna cu Andreea Esca la PRO TV

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani. Politistii au gasit-o, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Ea a fost corespondent, prezentator de stiri si moderator de emisiuni, iar colegii de breasla au primit cu durere vestea trecerii in nefiinta. Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune Cristina Topescu .

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

TVR1 a prezentat ultimul interviu realizat cu jurnalista Cristina Topescu, in data de 22 decembrie 2019, in care aceasta povesteste cum a trait Revolutia din 1989. in interviul acordat jurnalistei TVR Camelia Csiki, Cristina Topescu povesteste cum a fost eliberata din inchisoare pe 19 decembrie 1989 si cum a iesit pe strazi alaturi de fratele ei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )