Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

TVR1 a prezentat ultimul interviu realizat cu jurnalista Cristina Topescu, in data de 22 decembrie 2019, in care aceasta povesteste cum a trait Revolutia din 1989. in interviul acordat jurnalistei TVR Camelia Csiki, Cristina Topescu povesteste cum a fost eliberata din inchisoare pe 19 decembrie 1989 si cum a iesit pe strazi alaturi de fratele ei. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara. Iau un somnifer puternic, nu stiu cat mai rezist

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Topescu, inainte sa moara. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data in care si-a dat ultima suflare? Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

Cristina Topescu, adevarul despre singuratate: Ma consolez uneori cu gandul ca numai oamenii puternici pot trai si singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemneaza in relatii mediocre

Cristina Topescu a trait si a murit singura, inconjurata doar de cainii iubiti. intr-un interviu pentru Formula AS, vedeta vorbea despre singuratate.

Cristina Topescu suferea de o afectiune inspaimantatoare! A povestit totul chiar ea! Aveam senzatia ca ma sfarsesc, ca ma duc!

Jurnalista Cristina Topescu a vorbit, intr-un interviu acordat Sandei Nicola, despre o afectiune inspaimantatoare cu care s-a confruntat mult timp.

Cristina Topescu era suparata ca veterinarul brutaliza cainii. Medicul, acuzat ca a terorizat-o si santajat-o pe jurnalista. Cum raspunde acesta (VIDEO)

In ultimul sau mesaj, Cristina Topescu era extrem de ingrijorata pentru soarta cainilor sai. Si asta pentru ca medicul veterinar la care ar fi apelat s-ar fi purtat extrem de brutal cu acestia. Ba mai mult, pe.

Cristina Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut jurnalista tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Topescu a murit, la doar 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse din apropierea familiei. intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, jurnalista marturisea ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Care a fost ultimul mesaj postat pe Facebook de jurnalista (FOTO)

Romania a fost indoliata duminica seara de anuntul trecerii premature in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. in varsta de 59 de ani, aceasta a fost gasita decedata in locuinta sa de politistii al.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

Visul pe care nu l-a putut realiza Cristina Topescu: Mi-am dorit. Nu am fost lasata

Cristina Topescu a dezvaluit, intru-un interviu, regretul pe care l-a avut pentru ca nu a putut sa isi indeplineasca un vis.

Cum si-a castigat existenta Cristina Topescu: Nu-mi plac oamenii care asteapta de la altii

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Tango, Cristina Topescu marturisea ca a inceput sa-si castige singura existenta inca de la varsta de 18 ani. Aceasta a explicat ca a fost nevoita sa faca traduceri de filme pentru a castiga bani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )