Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cosmarul PRIMA CASA. Prin ce trec romanii care vor sa aiba propria locuinta

B1 B1,
Cosmarul PRIMA CASA. Prin ce trec romanii care vor sa aiba propria locuinta

Romani care s-au bagat la Prima Casa mi-au povestit prin ce Iad au trecut. Acesta este titlul unei anchete realizate de jurnalistii de la VICE. Concluziile articolului sunt destul de deprimante:. continuă pe B1

Cosmarul romanilor care vor sa aiba PRIMA CASA

Romani care s-au bagat la Prima Casa mi-au povestit prin ce Iad au trecut. Acesta este titlul unei anchete realizate de jurnalistii de la VICE. Concluziile articolului sunt destul de deprimante:.

Fara vize in Canada pentru romanii care stau cel mult 6 luni

Autoritatile canadiene intentioneaza sa elimine de la 1 decembrie cerinta obligativitatii vizelor pentru cetatenii romani care vor calatori in Canada pentru sederi de maxim 6 luni in scop turistic, inclusiv pentru vizitarea familiei / cunostintelor sau pentru prospectarea oportunitatilor de derulare a afacerilor, indiferent de tipul pasaportului detinut.

Mutarea contributiilor - procedura pentru patronii care vor sa majoreze brutul angajatilor

Patronii care vor dori sa mentina cel putin aceleasi salarii nete ale angajatilor dupa mutarea contributiilor sociale de la angajator la angajat, prin ordonanta de urgenta decisa de Guvern recent, vor trebui sa majoreze salariul brut al angajatilor, din anul 2018. Ministerul Muncii a transmis StartupCafe. ro unele explicatii aici.

Profesorii care vor urma cursurile de formare CRED vor primi cate 600 de lei

Profesorii care vor urma cursurile de formare din proiectul Curriculum relevant, educatie deschisa pentru toti CRED) vor primi o subventie de 600 de lei pentru transport si mancare, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Gabriel Ispas, relateaza Agerpres.

Luna DECEMBRIE este luna lor! Cele doua ZODII care vor castiga la LOTO. Ce NUMERE trebuie sa joci, esti pregatit?

Norocul pare ca le va surade unor semne zodiacale, spun astrologii. Potrivit lor, exista doua zodii care vor fi guvernate de Zeii Norocului in ultima luna din 2017. De obicei, nu prea.

Mesajul lui Godina pentru romanii care iau apararea politicienilor haituiti de DNA

Politistul-scriitor Marian Godina a transmis luni un mesaj tuturor romanilor care, pe Facebook, iau apararea politicienilor vizati de procurori. Cunoscutul agent ii indeamna pe acestia ca,.

Rasfatatii anului 2018. Zodiile care vor fi mai fericite ca niciodata

Visurile pe care si le-au facut toata viata se vor implini, iar bucuria va fi uriasa. Nu le va lipsi absolut nimic, din contra, banii le vor prisosi, vor avea parte de dragoste cum n-au avut.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )