Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasfatatii anului 2018. Zodiile care vor fi mai fericite ca niciodata

Antena3 Antena3,
Rasfatatii anului 2018. Zodiile care vor fi mai fericite ca niciodata

Visurile pe care si le-au facut toata viata se vor implini, iar bucuria va fi uriasa. Nu le va lipsi absolut nimic, din contra, banii le vor prisosi, vor avea parte de dragoste cum n-au avut. continuă pe Antena3

Femeile sunt mai fericite decat barbatii cand nu sunt intr-o relatie: motivele pentru care prefera sa fie singure

Femeile sunt mai fericite singure comparativ cu barbatii, potrivit unui nou studiu care sustine ca o relatie presupune o munca mai dificila si mai mult efort pentru reprezentantele sexului feminin.

Mutarea contributiilor - procedura pentru patronii care vor sa majoreze brutul angajatilor

Patronii care vor dori sa mentina cel putin aceleasi salarii nete ale angajatilor dupa mutarea contributiilor sociale de la angajator la angajat, prin ordonanta de urgenta decisa de Guvern recent, vor trebui sa majoreze salariul brut al angajatilor, din anul 2018. Ministerul Muncii a transmis StartupCafe. ro unele explicatii aici.

Profesorii care vor urma cursurile de formare CRED vor primi cate 600 de lei

Profesorii care vor urma cursurile de formare din proiectul Curriculum relevant, educatie deschisa pentru toti CRED) vor primi o subventie de 600 de lei pentru transport si mancare, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Gabriel Ispas, relateaza Agerpres.

Luna DECEMBRIE este luna lor! Cele doua ZODII care vor castiga la LOTO. Ce NUMERE trebuie sa joci, esti pregatit?

Norocul pare ca le va surade unor semne zodiacale, spun astrologii. Potrivit lor, exista doua zodii care vor fi guvernate de Zeii Norocului in ultima luna din 2017. De obicei, nu prea.

Zodiile care sunt un adevarat dezastru intr-o relatie

Toata lumea mai greseste din cand in cand intr-o relatie. in aceste cazuri, comunicarea este foarte importanta, dar si dorinta cuplului de a rezolva problema si de a trece peste.

Soferii romani nu vor mai scapa de amenzi si identificare in Europa: baza de date cu toate informatiile despre soferi si masinile lor

Ministerul Afacerilor Interne MAI) infiinteaza un registru national, cu toate datele masinilor si ale soferilor, la care, intr-un viitor apropiat, vor avea acces toate politiile din UE. in acest fel, amenzile primite in strainatate vor ajunge sigur in cutia postala.

Muraturile tale nu se vor mai strica niciodata! Incearca acest truc!

Exista mai multe modalitati de a conserva legumele pentru iarna. Cea mai raspandita si utilizata metoda este murarea lor. Legumele nu trebuie inghesuite, fiindca au nevoie sa respire.

Cosmarul PRIMA CASA. Prin ce trec romanii care vor sa aiba propria locuinta

Romani care s-au bagat la Prima Casa mi-au povestit prin ce Iad au trecut. Acesta este titlul unei anchete realizate de jurnalistii de la VICE. Concluziile articolului sunt destul de deprimante:.

Cosmarul romanilor care vor sa aiba PRIMA CASA

Romani care s-au bagat la Prima Casa mi-au povestit prin ce Iad au trecut. Acesta este titlul unei anchete realizate de jurnalistii de la VICE. Concluziile articolului sunt destul de deprimante:.

PREVIZIUNI NEGRE pentru 2018! Omul care a prezis Brexit, victoria lui Trump si atacul de la Nisa, PROFETII CUTREMURATOARE

Omul care a prezis Brexit, victoria lui Trump si atacul de la Nisa face predictii cutremuratoare cu privire la viitorul omenirii. Craig Hamilton Parker, clarvazator britanic, a declarat ca anul 2018 va fi unul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )