Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosmetic Plant estimeaza, in acest an, afaceri de peste 2 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cosmetic Plant estimeaza, in acest an, afaceri de peste 2 milioane euro

Producatorul de cosmetice CosmeticPlant din Cluj, controlat de familia Laszlo, a inregistrat in primele trei luni ale acestui an o crestere cu 23% a cifrei de afaceri comparativ cu primul trimestru din 2015, in timp ce volumul de produse livrate s-a majorat cu 17% fata de perioada similara din 2015, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Afaceri in crestere cu peste 20% pentru Cosmetic Plant in primul trimestru

Compania clujeana Cosmetic Plant, unul dintre principalii producatori locali de cosmetice, a inregistrat in primele trei luni ale acestui an o crestere cu 23% a cifrei de afaceri, comparativ cu trimestrul I din 2015, in timp ce volumul de produse livrate a crescut cu 17%, fata de perioada similara din anul trecut. Reprezentantii companiei spun ca aceasta crestere a fost data de lansarea unor noi game, bazate pe miere si pe laptisor de matca.

Marile retele de supermarketuri tara au datorii la stat, stabilite de Fisc, de peste 160 milioane de lei

Mai multe retele de supermarketuri din Romania au inregistrat datorii la stat sau la alte bugete calculate de ANAF in valoare de 161,4 milioane de lei, insa cele mai multe au contestat obligatiile fiscale restanta, arata datele publicate marti de catre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )