Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cosmin Contra, inaintea duelului cu Spania: Avem nevoie de o zi perfecta si de putin noroc, iar ei trebuie sa prinda o zi slaba

Hotnews Hotnews,
 Cosmin Contra, inaintea duelului cu Spania: Avem nevoie de o zi perfecta si de putin noroc, iar ei trebuie sa prinda o zi slaba

Duelul dintre Romania si Spania, din preliminariile Euro 2020, se apropie cu pasi repezi. Confruntarea de pe Arena Nationala va avea loc joi, de la ora 21:45. intr-un interviu acordat pentru Marca, Cosmin Contra a declarat ca viseaza la cel putin un egal, precizand si conditiile necesare pentru ca tricolorii sa obtina un rezultat pozitiv: Pentru asta avem nevoie de o zi perfecta, dar si de putin noroc. in plus, ei trebuie sa prinda o zi slaba. continuă pe Hotnews

Cosmin Contra inaintea meciului cu Spania: Esta claro que...

Seclectionerul Cosmin Contra a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa la Arena Nationala despre meciul de joi cu Spania din preliminariile EURO 2020.

Cosmin Contra: Normal ca Spania este o echipa de speriat! Selectionerul a explicat misterul neconvocarii lui Tucudean

Selectionerul primei reprezentative a Romaniei, Cosmin Contra,a condus duminica primul antrenament dinaintea confruntari cu Spania, din preliminariile Euro-2020.

Cosmin Contra: Sa avem curaj, sa nu ne fie frica in fata Spaniei. Vreau victoria, dar as fi multumit cu un egal

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca tricolorilor ar trebui sa nu le fie frica la meciul cu Spania, din preliminariile Euro-2020, ei avand nevoie de curaj pentru a-i pune in dificultate pe iberici.

Cosmin Contra: Spania este o echipa de speriat

Selectionerul primei reprezentative a Romaniei, Cosmin Contra, a declarat ca selectionata Spaniei es.

Nu ardem campiile, dar ii batem cu tactica lor. Ce supriza ii pregateste Cosmin Contra Spaniei, pentru partida de joi seara

Cosmin Contra, antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei, ar pregati doua planuri neasteptate pentru partida cu Spania, pe care tricolorii o desfasoara joi, pe Arena Nationala, in etapa a 5-a a.

Cosmin Contra ii raspunde lui Gigi Becali: A aratat ce bun antrenor este. Ii cedez locul la nationala

Selectionerul Cosmin Contra i-a dat replica lui Gigi Becali dupa atacul patronului de la FCSB pe tema neconvocarii vreunui jucator din tabara ros-albastrilor pentru dubla cu Spania si Malta din Preliminariile EURO 2020.

Cosmin Contra: Mi-ar placea sa am 3-0, sa nu revin tot timpul pe tabela

Cosmin Contra a sustinut luni o conferinta de presa, iar una dintre dorintele selectionerului este aceea ca prima reprezentativa sa isi castige mai usor meciurile, fara atata suferinta. Pentru Romania urmeaza dubla din preliminariile Euro 2020 cu Spania 5 septembrie) si Malta 8 septembrie).

Cosmin Contra il face praf pe Gigi Becali. Cum il ironizeaza selectionerul pe patronul FCSB

Cosmin Contra i-a raspuns dur lui Gigi Becali, dupa ce latifundiarul din Pipera i-a reprosat ca nu a convocat la echipa nationala niciun jucator de la FCSB pentru meciurile pe care reprezentativa Romaniei le va disputa in compania Spaniei si a Maltei. Selectionerul i-a reamintit lui Becali ca echipa lui se afla in subsolul clasamentului .

DigiSport: Cosmin Contra s-a incurcat la conferinta de presa! Raspunsul care i-a facut pe toti sa rada

Cosmin Contra 43 de ani) a reusit sa starneasca amuzamentul tuturor reprezentantilor mass-media, la conferinta de presa oficiala dinaintea partidei de maine seara. La un moment dat, selectionerul tricolorilor a fost intrebat de catre un jurnalist roman daca s-ar multumi cu un egal. Raspunsul pe care l-a oferit Gurita a reusit sa-i faca sa rada pe cei din sala.

Gigi Becali continua disputa cu selectionerii Cosmin Contra si Mirel Radoi

In conferinta de prezentare al lui Cristian Manea la FCSB, Gigi Becali a vorbit si despre disputa de la distanta pe care o are cu selectionerii Cosmin Contra si Mirel Radoi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )