Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cosmin Selesi, reclamatie pentru Romania TV, dupa ce postul l-a dat pe surse cu COVID-19. Raspunsul CNA

Adevărul Adevărul,
Cosmin Selesi, reclamatie pentru Romania TV, dupa ce postul l-a dat pe surse cu COVID-19. Raspunsul CNA

Romania TV a fost reclamata la CNA de prezentatorul Antenei 1, Cosmin Selesi 43 de ani). Televiziunea de stiri a informat pe surse ca actorul este infectat cu Sars-CoV-2, informatie care s-a dovedit a fi falsa. continuă pe Adevărul

Cea mai consumata bautura in Romania, dupa bere. Ce comanda romanii cand ies la terasa

Ce prefera romanii? Majoritatea clientilor au doua optiuni bine stiute deja de barmani si chelneri. Ce aleg cei mai multi, dupa bere? Care este comanda majoritatii in special in sezonul estival? Ce consuma majoritatea romanilor la terasa? Barmanii si chelnerii stiu deja foarte bine preferintele romanilor in privinta bauturilor din sezonul estival. Desigurberea nu paraseste .

Lista tarilor care au restrictii pentru Romania. Avem nevoie de test negativ daca vrem sa mergem in vacante

In contextul pandemiei, numeroase state europene restrictioneaza circulatia romanilor pe teritoriul lor. Astfel, multe dintre ele impun izolarea la intrarea in tara, altele cer teste de coronavirus negative, iar altele interzic cu totul intraea. Iata lista acestora, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Lista tarilor care au restrictii pentru Romania Polonia Polonia a introdus din data .

Sprijin pentru Romania. Comisia Europeana a aprobat investitii de aproape 1,5 miliarde de euro pentru lucrari de infrastructura si pentru imbunatatirea capacitatii de raspuns in caz de dezastre

Comisia Europeana anunta ca a aprobat o investitie de 875,5 milioane de euro, din Fondul de coeziune, pentru prima etapa de constructie a autostrazii Sibiu - Pitesti. De asemenea, executivul comunitar si-a dat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )