Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cosmina a disparut cu doua saptamani inainte ca Alexandra sa fie rapita si ucisa de monstrul din Caracal. Din fericire, a fost gasita in viata, dar fata refuza sa se intoarca acasa

Antena3 Antena3,
Cosmina a disparut cu doua saptamani inainte ca Alexandra sa fie rapita si ucisa de monstrul din Caracal. Din fericire, a fost gasita in viata, dar fata refuza sa se intoarca acasa

Cu doua saptamani inainte ca Alexandra sa fie rapita si ucisa de monstrul din Caracal, o alta tanara disparea de acasa. Cosmina Ionela Vladdin orasul Ianca, judetul Braila, disparea. continuă pe Antena3

Milena Maria a disparut de acasa de doua saptamani, iar parintii ei sunt disperati

Milena Maria, o fata in varsta de 14 ani, din localitatea Parscov, Buzau, este disparuta de doua saptamani. Parintii ei au reclamat disparitia la Politie si au primit un telefon de la un individ care.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 29 iulie, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie-11 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in.

SCHIMBARI RADICALE DE VREME. Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emisi prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza pentru intervalul 29 iulie - 11 august: LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E.

Vremea va fi calda, cu temperaturi de pana la 34 de grade, in urmatoarele zile. De joi se raceste in toata tara. Prognoza pentru doua saptamani

Vremea va fi calda, cu temperaturi care vor ajunge pana la 34 de grade, in urmatoarele zile. De joi se raceste insa in toata tara, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani transmise luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Rabie confirmata de laborator in cazul baiatului de 11 ani din Chisinau, care a murit acum doua saptamani

Rezultatele de laborator au confirmat diagnosticul de rabie in cazul copilului de 11 ani din municipiul Chisinau, care a decedat acum doua saptamani. Materialul biologic a fost transportat pentru testari la Centrul de referinta pentru rabie a Institutului Pasteur din Franta, transmite IPN.

in urma cu doua saptamani, Gheorghe Dinca a fost la un pas sa-si vanda casa pentru 50.000 de euro. Barbatul care a intrat in locuinta, dezvaluiri socante despre ce se afla acolo

In urma cu doua saptamani, Gheorghe Dinca a fost la un pas sa-si vanda casa pentru 50. 000 de euro. Barbatul care a intrat in locuinta a facutdezvaluiri socante despre ce se afla.

Mesaje sfasietoare pentru Alexandra, fata rapita si ucisa la Caracal. Ce a aparut pe pagina ei de Facebook

Alexandra, fetita care a disparut miercuri a sunat la 112 chiar din curtea ucigasului. A spus ca a fost rapita si ca are nevoie de ajutor. S-au cerut date de la STS, care a identificat aria in care s-ar fi.

METEO Vreme calda in toata tara, temperaturi de 34 de grade in urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru intervalul 29 iulie - 11 august 2019. Vremea va fi in usoara incalzire astfel ca media temperaturilor maxime va creste de la 29 de grade in prima zi, pana la 31 de grade pe 31 iulie. Va urma o racorire, care va dura pana la sfarsitul primei saptamani, cand media maximelor termice va fi de 26 de grade. Ulterior datei de 5 august, vremea se va incalzi din nou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )