Libnet.ro
UNICEF

17:30

SCHIMBARI RADICALE DE VREME. Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani

B1 B1,
SCHIMBARI RADICALE DE VREME. Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emisi prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza pentru intervalul 29 iulie - 11 august: LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E. continuă pe B1

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 29 iulie, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie-11 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in.

Prognoza meteo luni, 29 iulie. Alerta ANM: Cod galben de ploi si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 29 iulie 2019. Vremea se va raci usor, iar cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea. Meteorologii au emis si o avertizare nowcasting de descarcari electrice, averse ce vor cumula local in jur de 25 lmp si intensificari de scurta .

Unde vedem Bundesliga in urmatoarele doua sezoane

Campionatul Germaniei se va vedea si pentru urmatoarele doua sezoane in Romania.

METEO Vreme calda in toata tara, temperaturi de 34 de grade in urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila pentru intervalul 29 iulie - 11 august 2019. Vremea va fi in usoara incalzire astfel ca media temperaturilor maxime va creste de la 29 de grade in prima zi, pana la 31 de grade pe 31 iulie. Va urma o racorire, care va dura pana la sfarsitul primei saptamani, cand media maximelor termice va fi de 26 de grade. Ulterior datei de 5 august, vremea se va incalzi din nou.

Prognoza meteo vineri, 26 iulie. Vremea va fi calduroasa

Conform prognozei meteo emise de ANM, vineri, 26 iulie, se anunta o vreme calduroasa local, dar si ploi cu caracter torential in unele zone. Prognoza meteo vineri, 26 iulie Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 26 iulie. Specialistii meteo anunta o vreme calduroasa local, in vest si sud, in .

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile. Unde loveste canicula, in ce regiuni fac prapad furtunile

Vremea va fi deosebit de calda duminica, 28 iulie, caniculara in orele amiezii, cand disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Furtunile insa vor face prapad in jumatatea de vest a tarii. De luni se intoarce canicula.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vreme caniculara, disconfort termic si instabilitate atmosferica, pana luni seara

Duminica, vremea va fi caniculara in Bucuresti in orele amiezii, cand disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, releva prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru perioada 28 iulie, ora 10:00 - 29 iulie, ora 21:00, conform Agerpres.

PROGNOZA METEO 27 IULIE. Vremea va deveni instabila

Vremea va deveni instabila in jumatatea nord-vestica a tarii, unde dupa-amiaza si noaptea vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de.

PROGNOZA METEO 26 IULIE. Vremea va fi calduroasa local

Vremea va fi calduroasa local in vest si sud, in timp ce, in restul teritoriului valorile diurne se vor situa in jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar.

Prognoza ANM pentru marti, 30 iulie. Canicula ziua si ploi torentiale seara

Prognoza meteo emisa de ANM pentru ziua de marti, 30 iulie, anunta temperaturi caniculare in prima parte a zilei si ploi torentiale, local, seara. Prognoza ANM pentru marti, 30 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) avertizeaza ca est-ul Romaniei va fi cuprins de un val de canicula. Cu toate ca vremea va fi .

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )