Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cosmote Romania si-a majorat cu peste 10% baza de clienti business in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cosmote Romania si-a majorat cu peste 10% baza de clienti business in primul semestru

Cosmote Romania si-a crescut numarul de clienti de business cu 10,1% in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, reflectand concentrarea companiei pe ofertele destinate utilizatorilor profesionali, transmite compania intr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu peste 10%

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut cu 10,8% in primul semestru al acestui an, fata de semestrul I din 2013%, datorita cresterii industriei prelucratoare si industriei extractive, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Veniturile Cosmote Romania au stagnat in primul semestru, la 219,8 milioane euro

Veniturile Cosmote Romania au urcat in primul semestru cu 0,1%, la 219,8 milioane euro, dar in trimestrul al doilea a avut loc un declin de 8,8%, la 101,6 milioane de euro, potrivit datelor publicate joi de grupul elen de telecomunicatii OTE.

Peste 10 ani vom avea prima generatie de liceeni-lideri, asi in dezvoltare personala

Romania ocupa ultimele locuri la competitivitate, inovare sau competente cheie in UE. Specialistii sustin ca educatia si crearea de lideri reprezinta cheia problemei. Un inceput firav exista: avem cursuri de dezvoltare personala de la 6 ani, pana la clasa a II-a, potrivit noii programe scolare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )