Libnet.ro
UNICEF

16:30

Veniturile Cosmote Romania au stagnat in primul semestru, la 219,8 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Veniturile Cosmote Romania au stagnat in primul semestru, la 219,8 milioane euro

Veniturile Cosmote Romania au urcat in primul semestru cu 0,1%, la 219,8 milioane euro, dar in trimestrul al doilea a avut loc un declin de 8,8%, la 101,6 milioane de euro, potrivit datelor publicate joi de grupul elen de telecomunicatii OTE. continuă pe Wall-Street Ro

Veniturile Romtelecom au crescut in primul semestru cu 4,1%

Veniturile Romtelecom au crescut cu 4,1% in primul semestru, de la 294,2 milioane de euro in urma cu un an la 306,4 milioane de euro, sustinute de cresterea puternica a traficului in retea si avansul puternic al incasarilor din proiecte de ITC la.

Cosmote Romania si-a majorat cu peste 10% baza de clienti business in primul semestru

Cosmote Romania si-a crescut numarul de clienti de business cu 10,1% in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, reflectand concentrarea companiei pe ofertele destinate utilizatorilor profesionali, transmite compania intr-un comunicat.

Romtelecom anunta venituri totale cu 4% mai mari in primul semestru

Veniturile Romtelecom au crescut cu 4,1% in primul semestru, de la 294,2 milioane de euro in urma cu un an la 306 milioane de euro, sustinute de cresterea puternica a traficului in retea si avansul puternic al incasarilor din proiecte de IT and C la scara larga, informeaza un comunicat al companiei remis astazi redactiei.

SYMMETRICA, livrari de 1 milion de metri de produse in primul semestru

Symmetrica a realizat, in primul semestru al acestui an, livrari in volum de 1 milion de metri de produse, ajungand la un business de cca. 5,9 milioane de euro. Conditiile dificile de pe piata au fost determinate de scaderea investitiilor in infrastructura si de absorbtia redusa de fonduri europene. toate acestea au determinat o scadere usoara a pietei in primul semestru, mai ales pe segmentul proiectelor publice de infrastructura. Un echilibru a fost determinat totusi de cresterea usoara a cererii pe sectorul rezidential si pe cel comercial, comparativ cu anul trecut.

Cemacon: Primul semestru cu profit net din ultimii trei ani

Producatorul autohton de sisteme de zidarii ceramice Cemacon a obtinut in primul semestru un profit net de 2,27 milioane lei, acesta fiind, pentru companie, cel dintai semestru cu profit net din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ofertele de actiuni au ingrosat profitul Bursei in primul semestru. Castigul net a urcat la 5,6 mil. lei in S1

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in primul semestru din 2014 un profit net de 5,6 mil. lei, cu 33% peste cel din perioada similara de anul trecut, listarea Electrica EL) fiind principalul motor al cresterii rezultatului net.

Cantitatea colectata de lapte de vaca a crescut cu peste 15% in primul semestru

Cantitatea de lapte de vaca colectata de la exploatatiile agricole si centrele de colectare de catre unitatile procesatoare a crescut 67980 tone in primul semestru al acestui an fata de semestrul I din 2013, respectiv cu 15,6%, potrivit datelor INS.

Comenzile noi din industrie au crescut cu 6,6% in primul semestru

Comenzile noi din industrie au crescut pe ansamblu cu 6,6% in primul semestru al acestui an fata de perioada similara a anului trecut, datorita cresterilor inregistrate in industria bunurilor de folosinta indelungata, industria bunurilor de uz curent, industria bunurilor intermediare si industria bunurilor de capital, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Libra Internet Bank, profit de 5 ori mai mare in primul semestru fata de S1 2013

Libra Internet Bank a inregistrat, in primul semestru din 2014, un profit net de 8,5 milioane lei, de cinci ori mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut, dupa patru ani consecutivi in care a inregistrat rezultate pozitive, potrivit unui comunicat al companiei.

Pierderile financiare ale CFR Marfa au scazut cu aproape 80% in primul semestru

CFR Marfa a anuntat ca pierderile financiare ale societatii au inregistrat o reducere cu 79% in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara a anului 2013, ca urmare a cresterii cifrei de afaceri si a volumului de marfa transportat.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )