Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ct costa sa faci o agentie de turism n online: Cea mai mare problema - gasirea angajatilor

Hotnews Hotnews,
 Ct costa sa faci o agentie de turism n online: Cea mai mare problema - gasirea angajatilor

Seful unei agentii romanesti de turism online spune ca, in prezent, este foarte costisitor sa lansezi o afacere de profil. Dincolo de costurile de dezvoltare ale unei astfel de platforme, gasirea agajatilor buni, vorbitori de limbi straine, dar care sunt vanati de multinationale, ramane cea mai mare problema pentru micii antreprenori. continuă pe Hotnews

Banatul se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din istorie. Cum au ajuns angajatorii sa caute muncitori in Serbia si in Vietnam

Vestul tarii se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 30 de ani. Cele mai mari probleme sunt in judetul Timis, unde managerii multinationalelor ar angaja mii de oameni, insa nu au de unde.

CEA MAI MARE PENSIE SPECIALA din Aparare: Cat ia lunar un fost magistrat militar

Casa de Pensii Sectoriale CPS) a Ministerul Apararii Nationale MApN) a precizat ca cea mai mare pensie de serviciu, platita in luna aprilie, a fost de 34. 638 lei brut. De asemenea, reprezentantii CPS au.

Cea mai mare pensie speciala din Aparare. Cat a incasat un fost magistrat militar in luna aprilie

Cea mai mare pensie de serviciu din Aparare, platita in aprilie 2018, a depasit 34. 600 de lei brut si a incasat-o un fost magistrat militar, au declarat oficialii Casei de Pensii Sectoriale a Ministerului.

Care este CEA MAI MARE PENSIE din Aparare si cine a iNCASAT-O

Cea mai mare pensie din Ministerul Apararii Nationale MApN) a depasit 34. 600 de lei brut si a fost incasata de un fost magistrat militar. Potrivit oficialilor Casei de Pensii Sectoriale CPS) a MApN, citati.

Pretul serviciilor medicale din Romnia a crescut cu 15% n 2017, a treia cea mai mare scumpire din Europa

Pretul serviciilor medicale a crescut cu 15% in anul 2017 in Romania, aproape dublu fata de media europeana. Nivelul de 15% al inflatiei medicale in 2017 face din Romania a 3-a tara din Europa din perspectiva cresterii costurilor cu serviciile medicale, arata studiul Studiul Medical Trends Around the World, realizat de Mercer Marsh Benefits. Doar Serbia si Lituania au avut rate superioare ale inflatiei medicale in anul 2017.

Banca Mondiala: Bucurestiul, cea mai expusa capitala europeana la un seism puternic

Bucurestiul este cea mai expusa capitala europeana la un seism puternic, similar cu cel din 1977. Diferenta ar fi ca numarul de morti ar fi de trei ori mai mare, respectiv 5. 000, din care 4. 000 doar in Capitala. Datele se desprind din cel mai recent studiu facut de Banca Mondiala, care atrage atentia asupra vulnerabilitatilor Romaniei, mai ales ca peste 70% din PIB-ul tarii este produs in zonele expuse riscului seismic.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Copiii care consuma acest aliment au o predispozitie cu 50% mai mare sa devina supraponderali

Un nou studiu a dovedit faptul ca copii care beau suc de fructe la micul dejuj au un risc cu pana la 50% mai mare sa devina supraponderali. Sucurile, care au fost odata considerate ca niste optiuni sanatoase,.

Zbor direct intre Iasi si orasul iubirii eterne din nordul Italiei. Cea mai tanara companie aeriana low-cost a inaugurat o noua cursa din Regiunea de Nord-Est

Compania italiana Ernest Airlines a lansat cea de-a doua ruta directa de pe Aeroportul Iasi, spre Verona, care a devenit operabila in weekend.

Vladimir Putin, cea mai redusa cota de popularitate din 2013 / Kremlinul se distanteaza de proiectul de majorare a vrstei de pensionare

Vladimir Putin se confrunta cu o scadere de popularitate, ajungand la cel mai scazut nivel din 2013, dupa anuntarea unui proiect de majorare a varstei de pensionare, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )