Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cea mai mare pensie speciala din Aparare. Cat a incasat un fost magistrat militar in luna aprilie

Antena3 Antena3,
Cea mai mare pensie speciala din Aparare. Cat a incasat un fost magistrat militar in luna aprilie

Cea mai mare pensie de serviciu din Aparare, platita in aprilie 2018, a depasit 34. 600 de lei brut si a incasat-o un fost magistrat militar, au declarat oficialii Casei de Pensii Sectoriale a Ministerului. continuă pe Antena3

Care este CEA MAI MARE PENSIE din Aparare si cine a iNCASAT-O

Cea mai mare pensie din Ministerul Apararii Nationale MApN) a depasit 34. 600 de lei brut si a fost incasata de un fost magistrat militar. Potrivit oficialilor Casei de Pensii Sectoriale CPS) a MApN, citati.

Eleva de la tara care a obtinut cea mai mare nota la Evaluarea Nationala in judetul Sibiu. Am muncit foarte mult

In judetul Sibiu sapte elevi au luat cea mai mare nota medie la Evaluarea Nationala. Toti au fost foarte aproape de a obtine nota maxima, reusind sa ajunga la media de 9,90. Printre cei sapte o singura eleva este dintr-o scoala din afara municipiului Sibiu, tanara fiind singura care reprezinta o comuna in primii 40 cei mai buni elevi ai judetului.

Agenti si principali. Despre cea mai mare problema din economia politica

Relatiile de tip agent principal au fost un mare subiect de dezbatere in anii 1970. Cum poti face un agent sa urmareasca interesele principalului cand si cum vrea acesta din urma, atunci cand agentul nu poate fi monitorizat?.

Pretul serviciilor medicale din Romnia a crescut cu 15% n 2017, a treia cea mai mare scumpire din Europa

Pretul serviciilor medicale a crescut cu 15% in anul 2017 in Romania, aproape dublu fata de media europeana. Nivelul de 15% al inflatiei medicale in 2017 face din Romania a 3-a tara din Europa din perspectiva cresterii costurilor cu serviciile medicale, arata studiul Studiul Medical Trends Around the World, realizat de Mercer Marsh Benefits. Doar Serbia si Lituania au avut rate superioare ale inflatiei medicale in anul 2017.

Primul solist al trupei AC/DC ajunge in Romania la cel mai mare festival rock din mediul rural. Toate astrele s-au aliniat

In comuna argeseana Corbi, aproape de cea mai veche manastire rupestra din Romania, va avea loc prima editie a festivalului Stonebird, la care vor concerta nume de top din tara si strainatate. Vedetele evenimentului vor fi Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, si bateristul american Mike Terrana.

Incredibil! Uite ce se intampla cu pensiile romanilor: S-a dus la posta sa-si ridice pensia din aprilie si... surpriza!

In luna aprilie, cea mai mare pensie de serviciu din Ministerul Apararii Nationale a fost de peste 34. 600 de lei brut, potrivit Economica. net, care citeaza reprezentanti ai Casei de Pensii Sectoriale a.

Globalworth devine cel mai mare investitor pe spatii de birouri din Polonia dupa achizitia Quattro Business Park

Globalworth Polonia a cumparat complexul Quattro Business Park din Cracovia pentru 139 de milioane de euro, reprezentand cea mai mare achizitie din istoria companiei. Mai mult, in urma acestei tranzactii, Globalworth devine cel mai mare investitor si.

Horoscop SOLSTITIU de vara. Cum te afecteaza cea mai lunga zi din 2018

Horoscop SOLSTITIU de vara. Soarele intra in zodia Racului incepand din 21 iunie pana in 22 iulie 2018. In emisfera nordica, Soarele in Rac este la punctul sau maxim din toata vara si straluceste cea mai puternica.

Solstitiul de vara 2018. 21 iunie este cea mai lunga zi din an! Cate ore are

Denumirea de solstitiu Soarele sta) este data de faptul ca la data respectiva are loc schimbarea gradientului miscarii Soarelui in raport cu declinatiile.

Traditii la solstitiul de vara. Ce ritualuri pentru sanatate si spor se fac pe 21 iunie, cea mai lunga zi din an

In 2018, solstitiul de vara are loc pe 21 iunie, la ora 13. in credinta populara, acest eveniment este asociat cu practicile magice, de fertilitate si cu ritualurile pentru sanatate. Solstitiul de vara marcheaza inceputul verii astronomice si este momentul in care ziua este cea mai lunga, iar noaptea cea mai scurta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )