Libnet.ro
UNICEF

06:45

Costa Rica: Cererea de eliberare a Elenei Udrea din inchisoare, respinsa de justitie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Costa Rica: Cererea de eliberare a Elenei Udrea din inchisoare, respinsa de justitie

Cererea Elenei Udrea de eliberare de inchisoare a fost respinsa de un judecator al Tribunalului Penal din Pavas, un district din San Jose, in Costa Rica, a relatat vineri site-ul ameliarueda. com, potrivit Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea si Alina Bica raman dupa gratii in Costa Rica: Judecatorii au mentinut masura arestului (VIDEO)

Elena Udrea ramane in arest in Costa Rica, cererea de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu fiindu-i respinsa. Elena Udrea si Alina Bica solicitasera inlocuirea masurii arestului preventiv.

Elena Udrea ramne n arest n Costa Rica, judecatorii i-au respins apelul

Elena Udrea ramane incarcerata in Costa Rica, cererea de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu i-a fost respinsa, transmite Digi 24.

Presa din Costa Rica: Elena Udrea ramane in arest

Cererea de eliberare din arest formulata de Elena Udrea a fost respinsa, informeaza presa din Costa Rica, citata de Digi24. Fostul ministru a fost arestat in urma cu o luna in baza mandatului international emis pe numele sau.

Elena Udrea ramane in arest in Costa Rica

Elena Udrea ramane in arest in Costa Rica, dupa ce instanta a respins solicitarea de eliberare facuta de reprezentantii acesteia, scriu jurnalistii din Costa Rica.

Presa din Costa Rica: Elena Udrea ramane in arest

Elena Udrea ramane in arest, au decis judecatorii din Costa Rica, potrivit presei locale. Procesul Elenei Udrea si al Alinei Bica s-a judecat vineri seara. Cele doua au fost judecate.

Iubitul Elenei Udrea, mesaj dupa decizia judecatorilor

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care isi tine fetita in brate. Adrian Alexandrov a postat alaturi de fotografie si mesajul Ma simt.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )