Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presa din Costa Rica: Elena Udrea ramane in arest

Antena3 Antena3,
Presa din Costa Rica: Elena Udrea ramane in arest

Elena Udrea ramane in arest, au decis judecatorii din Costa Rica, potrivit presei locale. Procesul Elenei Udrea si al Alinei Bica s-a judecat vineri seara. Cele doua au fost judecate. continuă pe Antena3

Presa din Costa Rica: Elena Udrea ramane in arest

Cererea de eliberare din arest formulata de Elena Udrea a fost respinsa, informeaza presa din Costa Rica, citata de Digi24. Fostul ministru a fost arestat in urma cu o luna in baza mandatului international emis pe numele sau.

Elena Udrea ramane in arest in Costa Rica

Elena Udrea ramane in arest in Costa Rica, dupa ce instanta a respins solicitarea de eliberare facuta de reprezentantii acesteia, scriu jurnalistii din Costa Rica.

Elena Udrea ramne n arest n Costa Rica, judecatorii i-au respins apelul

Elena Udrea ramane incarcerata in Costa Rica, cererea de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu i-a fost respinsa, transmite Digi 24.

Elena Udrea si Alina Bica raman dupa gratii in Costa Rica: Judecatorii au mentinut masura arestului (VIDEO)

Elena Udrea ramane in arest in Costa Rica, cererea de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu fiindu-i respinsa. Elena Udrea si Alina Bica solicitasera inlocuirea masurii arestului preventiv.

Verdict pentru Elena Udrea si Alina Bica. Astazi afla daca vor iesi sau nu din arest

Elena Udrea si Alina Bica afla daca vor iesi sau nu din arest. Cele doua romance, aflate in Costa Rica, au cerut sa fie judecate sub control judiciar sau sa li se inlocuiasca detentia cu arestul la.

Costa Rica: Cererea de eliberare a Elenei Udrea din inchisoare, respinsa de justitie

Cererea Elenei Udrea de eliberare de inchisoare a fost respinsa de un judecator al Tribunalului Penal din Pavas, un district din San Jose, in Costa Rica, a relatat vineri site-ul ameliarueda. com, potrivit Agerpres .

Ce nota a luat Elena Udrea la Bacalaureat si ce job a avut inainte sa intre in politica

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a absolvit Colegiul B. Hasdeu din Buzau in 1992. La bacalaureat, fostul ministru al Turismului a luat nota 7. Dupa liceu, Elena Udrea a urmat cursurile.

Alina Bica ramane in arest. Avocat: Probabil se astepta la aceasta situatie. Cred ca este o masura mult prea aspra

Judecatorii din Costa Rica au decis ca Alina Bica sa ramana in arest. Procesul Elenei Udrea si al Alinei Bica s-a judecat vineri seara. Cele doua, aflate in Costa Rica, au cerut sa fie judecate sub.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )