Libnet.ro
UNICEF

23:15

Costa Rica, fara selectioner. Motivul inedit pentru care antrenorul a demisionat

România Liberă România Liberă,
Costa Rica, fara selectioner. Motivul inedit pentru care antrenorul a demisionat

Uruguayanul Gustavo Matosas, selectionerul nationalei de fotbal a Costa Ricai, a demisionat miercuri. continuă pe România Liberă

Cu ce se ocupa astazi Crin Antonescu, fostul presedinte PNL. Motivul pentru care s-a retras din viata politica

Crin Antonescu s-a retras din viata politica, insa mai apare in talk show-urile televizate unde analizeaza evenimentele care se deruleaza in Romania. Este cel care in 2011 a semnat, alaturi de Daniel Constantin si Victor Ponta, protocolul de formare a Uniunii Social Liberale USL). Antonescu a fost si presedintele interimar al Romaniei, in 2012, dupa .

Motivul bizar pentru care iranienii nu pronunta numele premierului Greciei

O stranie, dar amuzanta coincidenta care il implica pe noul premier al Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a fost relatata acum cateva zile pe retelele sociale de cunoscatori ai limbii persane, limba oficiala a Iranului, relateaza Greek Reporter.

Meseriile pentru care romanii aleg sa mearga la cursurile organizate de ANOFM

Peste 16. 300 de persoane au luat parte, in primele sapte luni ale anului, la programele de formare profesionala, organizate prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). In aceasta perioada au fost organizate 684 de.

ANTENA3.RO LIVE. incepe scoala - Vorbim despre preventie, imunitate si motivele pentru care la noi la mare toata lumea face enterocolita

Incepe scoala DIN PACATE), incepe trezitul dimineata, incepe aglmoeratia, incepe alergatura, incep epidemiile, racelile, incep mucii, incep toate distractiile practic. Si asta in conditiile in care traim in tara in care nu ne spalam suficient de mult pe maini, dar ne e frica de Ebola si cine stie ce alta boala exotica. Maine, la Antena 3 LIVE cu Maria Coman, vine directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, doctorita Simin Florescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )