Libnet.ro
UNICEF

01:05

COSTEL ALEXE: Peste 60 de arbori din Parcul Herastrau au fost taiati fara avize

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COSTEL ALEXE: Peste 60 de arbori din Parcul Herastrau au fost taiati fara avize

Ministrul Mediului Costel Alexe, anunta ca 63 de arbori din Parcul Herastrau au fost taiati fara avize de catre Administratia Domeniului Public Sector 1, lucrarile de defrisare fiind efectuate inclusiv asupra unor arbori sanatosi. continuă pe Ziarul Bursa

Costel Alexe: 63 de arbori din Parcul Herastrau au fost taiati fara avize de catre Administratia Domeniului Public Sector 1

Ministrul Mediului Costel Alexe, anunta ca 63 de arbori din Parcul Herastrau au fost taiati fara avize de catre Administratia Domeniului Public Sector 1. Lucrarile de defrisare au fost efectuate inclusiv asupra unor arbori sanatosi. Institutia a fost amendata cu 50. 000 de lei si obligata sa replanteze.

Amenda de 50.000 de lei pentru taierile ilegale de arbori din parcul Herastrau

Garda de Mediu a amendat cu 50. 000 de lei Administratia Domeniului Public Sector 1 pentru taierile de arbori din parcul Herastrau. Inspectorii au descoperit in urma controlului demarat pe 14 februarie ca numar de.

Defrisari neautorizate in Parcul Herastrau. ADP Sector 1, amendat de Garda de Mediu cu 50 de mii de lei

Mai multi arbori din zona Parcului Herastrau au fost taiati fara a exista un aviz in acest sens. in urma controalelor facute de Garda Nationala de Mediu incepand cu 14 februarie, Administratia Domeniului Public Sector 1 a fost amendata cu 50. 000 de lei.

Costel Alexe anunta ca vor fi plantate 2.500 de paduri noi si vor fi completate 7.000 de paduri tinere

Costel Alexe, ministrul Mediului, a sustinut ca vor fi plantate de la zero 2. 500 de paduri si vor fi completate alte 7. 000 de paduri tinere. Peste 50 de milioane de puieti au fost pregatiti in cadrul campaniei.

COSTEL ALEXE: Controalele Garzii de Mediu privind deseurile din alte state se vor amplifica

Ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe, a declarat vineri, la Zarnesti, ca se vor amplifica, in perioada urmatoare, controalele efectuate de Garda de Mediu pentru a se evita patrunderea deseurilor din alte tari in Romania.

COSTEL ALEXE: Romania nu va ajunge nici groapa de gunoi a lumii, nici a UE

Transporturile de deseuri care intra in Romania, pentru tranzit sau ca materie prima pentru industria reciclarii, vor fi deschise si controlate la vama, anunta ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe, pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )