Libnet.ro
UNICEF

07:45

Costel Alexe, propus ministru al Mediului in guvernul PNL, a protejat trei vipere cu 350.000 de euro

Antena3 Antena3,
Costel Alexe, propus ministru al Mediului in guvernul PNL, a protejat trei vipere cu 350.000 de euro

Antena 3 a prezentat detalii incredibile despre Costel Alexe, propunerea PNL la ministerul Mediului, in noul guvern. Se pare ca Alexe a protejat trei vipere cu suma de 350. 000 de euro. in urma cu cativa ani, o. continuă pe Antena3

Costel Alexe, propus ministru al Mediului, Apelor si Padurilor

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, la 24 octombrie 2019, componenta Cabinetului pe care il .

Cine este Costel Alexe, propunerea PNL pentru Ministerul Mediului. Doctor in meteorologie, promovat de Relu Fenechiu

Deputatul iesean Costel Alexe, aflat la al doilea mandat de parlamentar, este propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de ministru al Mediului.

Cine este Costel Alexe, ministrul propus la Mediu in Guvernul Ludovic Orban

Costel Alexe este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban de a conduce Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor. in varsta de 36 de ani, acesta este deputat de Iasi la al doilea mandat, fiind vicepresedinte.

Guvernul PNL ne lasa fara autostrazi: subtilitatile programului de guvernare propus de PNL

Ludovic Orban a facut public programul de guvernare, inaintea obtineri votului de incredere din partea Parlamentului. Din acel document, lipsesc insa 140 de kilometri de autostrada, in constructie sau lansati la licitatie. Conform unei analize publicate de Economica. net, din programul de guvernare propus de Ludovic Orban lipsesc cateva elemente importante. in contextul in care Romania .

Cine este Marcel Vela, propus ministru de Interne Liberalul nu ofera multe detalii legate de facultatea absolvita, dar a fost decorat de Iliescu, Iohannis si Patriarhul Daniel

Marcel Vela, propus ministru de Interne in cabinetul Ludovic Orban, este membru al PNL din ianuarie 1990 si a activat in principal in administratia locala, unde a fost inclusiv primar al Caransebesului, cu trei mandate. Senatorul PNL nu ofera foarte multe detalii despre facultatea pe care a facut-o, marginindu-se sa mentioneze in CV-ul oficial studii superioare, politehnice si stiinte juridice. La capitolul distinctii din CV aflam ca a fost decorat de Iliescu si Iohannis pentru rolul jucat in Revolutia din 1989 si ca detine inclusiv o binecuvantare Apostolica de la Papa Francisc.

Cine este Bogdan Aurescu, propus ministru la Externe: Diplomatul care a castigat la Haga Insula Serpilor pentru Romania

Diplomat de cariera, Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe, este consilier prezidential pentru politica externa si a mai fost ministru de Externe timp de un an, in Guvernul Ponta. A fost Agentul Romaniei pentru Curtea Internationala de Justitie, coordonand echipa care a reprezentat Romania in procesul cu Ucraina de la Curtea Internationala de Justitie privind Delimitarea Maritima in Marea Neagra Insula Serpilor), finalizat in februarie 2009 in favoarea Romaniei.

Generalul Nicolae Ciuca, cunoscut ca generalul desertului, propus ministru al Apararii, a anuntat ca trece in rezerva

Generalul Nicolae Ciuca, propus ministru al Apararii in Guvernul condus de Ludovic Orban, a anuntat, vineri, ca trece in rezerva. Ciuca este la finalul mandatului de sef al Statului Major General al Armatei.

Cine este Adrian Oros, propus ministru al Agriculturii. ANI l-a acuzat de incompatibilitate

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, la 24 octombrie 2019, componenta Cabinetului pe care il va supune votului Parlamentului. Adrian Oros a fost propus ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. in.

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

USR: Guvernul PNL, mai rau decat guvernul Dancila

Andrei Caramitru, membru USR, a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care critica guvernul PNL. Postarea a fost facuta inainte ca acesta sa afle de acordul intre USR si Ludovic Orban. E uite ca se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )