Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Playtech Playtech,
Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la . continuă pe Playtech

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban:Votam Guvernul doar in aceste conditii

USR-PLUS, Alianta care ar fi trebuit sa fie mana dreapta a PNL-ului, l-a sanctionat cu un avertisment dur pe premierul desemnat Ludovic Orban. USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban Pana luni, premierul desemnat Ludovic Orban a facut declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Situatia s-a .

News alert! Ludovic Orban, increzator dupa consultari. Mesajul premierului desemnat

Premierul desemnat Ludovic Orban, presedinte al PNL, s-a declarat increzator, la finalul consultaril.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Orban, dupa o noua runda de negocieri cu partidele: Sunt la fel de increzator ca in momentul desemnarii Cine nu voteaza guvernul PNL e complice la tot ce se intampla rau sub ramasitele guvernului PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, este increzator ca Guvernul monocolor PNL va fi investit. Declaratiile au fost facute la finalul unei noi runde de negocieri cu liderii partidelor parlamentare care au contribuit.

inaintea negocierilor Barna-Orban, Andrei Caramitru spune ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul Dancila PSD. Cel putin pe partea de justitie

Inaintea negocierilor dintre Dan Barna si Ludovic Orban, fostul consilier al liderului USR a scris pe Facebook ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul DancilaPSD. Cel putin pe partea de justitie.

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

Surse. USR voteaza Guvernul PNL, dar nu renunta la anticipate. Ce au convenit Barna si Orban

Dan Barna si Ludovic Orban au ajuns la un acord pentru sustinerea noului guvern, insa USR nu renunta la declansarea alegerilor anticipate. Liderul PNL s-a angajat ca va relua discutia cu USR despre anticipate imediat dupa alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Cele doua partide au convenit ca PSD trebuie inlaturat imediat de la Putere, deci toti alesii USR vor vota Guvernul PNL. Pactul politic va fi semnat vineri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )