Libnet.ro
UNICEF

17:30

COTAR: Suspendarea platii ratelor bancare poate face diferenta dintre supravietuire sau faliment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COTAR: Suspendarea platii ratelor bancare poate face diferenta dintre supravietuire sau faliment

Suspendarea platii ratelor bancare si a ratelor la leasing pentru o perioada de noua luni poate face diferenta dintre supravietuirea sau falimentul transportatorilor, sustin membrii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) si cei ai Confederatiei Nationale a Federatiilor si Asociatiilor de Consumatori CONROM). continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, despre amanarea platii ratelor: Da o gura de oxigen populatiei, dar trebuiau introduse niste plafoane (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca decizia Guvernului a de a da posibilitatea amanarii platii ratelor la banci pana la noua luni, in cadrul crizei generate de noul coronavirus, este o.

Florin Citu: Amanarea platii ratelor inseamna o pasuire. Ratele trebuie platite ulterior. Romanii sa fie foarte cumpatati (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, atrage atentia asupra faptului ca amanarea platii ratelor la banca cu pana la noua luni nu inseamna ca romanii vor fi scutiti de plata acestor rate. intr-o.

SONDAJ Ce masuri asteapta romanii de la Guvern: Amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu

Majoritatea covarsitoare a romanilor sustine masurile luate de autoritatile statului pentru a limita raspandirea noului virus si a combate efectele negative asupra economiei. intrebati ce masuri asteapta de la Guvern, romanii au mentionat amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu, arata un sondaj INSCOP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )