Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Citu: Amanarea platii ratelor inseamna o pasuire. Ratele trebuie platite ulterior. Romanii sa fie foarte cumpatati (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Amanarea platii ratelor inseamna o pasuire. Ratele trebuie platite ulterior. Romanii sa fie foarte cumpatati (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, atrage atentia asupra faptului ca amanarea platii ratelor la banca cu pana la noua luni nu inseamna ca romanii vor fi scutiti de plata acestor rate. intr-o. continuă pe B1

SONDAJ Ce masuri asteapta romanii de la Guvern: Amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu

Majoritatea covarsitoare a romanilor sustine masurile luate de autoritatile statului pentru a limita raspandirea noului virus si a combate efectele negative asupra economiei. intrebati ce masuri asteapta de la Guvern, romanii au mentionat amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu, arata un sondaj INSCOP.

Traian Basescu, despre amanarea platii ratelor: Da o gura de oxigen populatiei, dar trebuiau introduse niste plafoane (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca decizia Guvernului a de a da posibilitatea amanarii platii ratelor la banci pana la noua luni, in cadrul crizei generate de noul coronavirus, este o.

Ministrul Finantelor: Ordonanta care permite amanarea platii ratelor timp de noua luni, adoptata joi

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, astazi, ca Guvernul va adopta joi o ordonanta de urgenta care va permite amanarea platii ratelor pe o perioada de noua luni, atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.

Ordonanta pentru amanarea platii ratelor la banci ar putea intra joi in sedinta de Guvern. Citu propune o amanare de 9 luni Vor fi si clarificari la masurile luate

Finantele lucreaza la o ordonanta de urgenta care va permite amanarea platii ratelor pe o perioada de noua luni, iar aceasta ar putea intra joi in sedinta de Guvern, anunta Florin Citu, intr-un clip pe Facebook.

Florin Citu: Persoanele si companiile care nu-si pot plati ratele pot cere de la banci o pasuire fara sa prezinte niciun document

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat marti, la Digi 24, ca Guvernul va adopta joi o ordonanta de urgenta prin care persoanele si companiile care nu-si pot plati ratele vor putea cere bancilor de la care au contractat creditele o amanare, fara sa prezinte vreun document justificativ.

Florin Citu, despre amanarea ratelor: Romanii trebuie sa fie cumpatati. Eu le-as propune sa inceapa usor, cu o luna, doua

Ministrul de Finante, Florin Citu, le recomanda celor cu credite la banca sa fie cumpatati daca vor solicita amanarea ratelor.

Klaus Iohannis anunta o rectificare bugetara extraordinara Guvernul este pregatit ca joi sa dea OUG privind amanarea platii ratelor la banca cu pana la 9 luni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri, dupa discutiile cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului, ca se contureaza o rectificare bugetara extraordinara pentru a se aloca mai multi.

Ratele la credite vor putea fi amanate, printr-o simpla cerere, aproape sase luni. Florin Citu: E o pasuire, nu stergem rate

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat marti ca joi aproba o ordonanta de urgenta prin care permite romanilor sa solicite amanarea ratelor la credite, printr-o simpla cerere depusa la banca. Perioada de amanare va fi mai lunga, mai aproape de sase luni, a spus oficialul.

Florin Citu anunta ca in cateva zile Guvernul va veni cu o solutie privind plata ratelor: Va fi in directia de a sustine ratele pentru o perioada de timp (VIDEO)

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in zilele urmatoare Guvernul va anunta o solutie in privinta platii.

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )