Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cotidianul britanic Daily Express a lansat o petitie prin care ii cere lui Cameron sa mentina restrictiile pentru romani si bulgari

B1 B1,
Cotidianul britanic Daily Express a lansat o petitie prin care ii cere lui Cameron sa mentina restrictiile pentru romani si bulgari

Cotidianul britanic Daily Express a lansat o petitie prin care ii cere premierului David Cameron sa mentina controlul asupra sosirii lucratorilor romani si bulgari in Marea Britanie si le cere cititorilor sai. continuă pe B1

Cotidianul britanic Daily Express ii cere intr-o petitie premierului Cameron sa mentina restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari

Cotidianul britanic Daily Express a lansat o petitie prin care ii cere premierului David Cameron sa mentina controlul asupra sosirii lucratorilor romani si bulgari in Marea Britanie si le cere cititorilor sai sa o semneze. Lucratorii romani si bulgari vor putea munci liber in Marea Birtanie de la 1 ianuarie 2014, iar Cameron insista ca nu poate face nimic in acord cu legislatia europeana pentru a evita ridicarea restrictiilor temporare de munca. In petitie i se cere lui David Cameron sa aiba curajul sa infrunte Bruxelles-ul si sa protejeze lucratorii britanici, mentinand restrictiile actuale.

Petitie a Daily Express care ii cere lui Cameron sa mentina restrictiile pentru romani si bulgari

Cotidianul britanic Daily Express a lansat o petitie prin care ii cere premierului David Cameron sa mentina controlul asupra sosirii lucratorilor romani si bulgari in Marea Britanie si le cere cititorilor sai sa o semneze.

Cruciada tabloidelor britanice impotriva romanilor: ii cer premierului Cameron sa nu ridice restrictiile de munca

Cotidianul britanic Daily Express a lansat o petitie prin care ii cere premierului David Cameron sa mentina controlul asupra sosirii lucratorilor romani si bulgari in Marea Britanie si le cere cititorilor sai sa o semneze. Editia de astazi a publicatiei britanice se deschide cu un articol intitulat Alaturati-va cruciadei noastreopriti invazia imigrantilor europeni in Mare Britanie.

Mircea Sandu, despre barajul cu Grecia: Piturca trebuie sa gandeasca un sistem prin care sa atacam

Romania se va duela cu Grecia in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, iar Mircea Sandu stie cum pot ajunge tricolorii la turneul final. Antrenorul trebuie sa gandeasca un sistem de joc prin care sa atacam. Va fi o dubla extrem de grea, a precizat presedintele FRF.

Petitie online pentru cercetarea faptelor semnalate de comisarul Berbeceanu

Sustinatorii comisarului Traian Berbeceanu, arestat la Curtea de Apel Alba Iulia pentru sprijinirea unui grup infractional, au lansat o petitie online prin care solicita analizarea unui raport transmis de catre politist in iulie 2013 la IGPR. in raport erau semnalate disfunctionalitati in activitatea unor procurori. Petitionarii cer raspuns la mai multe intrebari rezultate din document.

REVISTA PRESEI. Manevrele prin care Luca, Vintu si Turcan au dat tunul la Petromservice.

Adevarul titreaza, luni, ca Valea Oltului va intra in faliment odata cu mineritul, subiectul articolului fiind planurile Guvernului de a inchide minele Petrila, Uricani si Paroseni, dar si reactia minerilor si a populatiei din zona. Astfel ca si solutia redresarii pare simpla: sa inchidem minele de la noi si sa importam carbunele. Ce sa ne mai batem capul cu retehnologizarea minelor, cu relansarea mineritului despre care chiar s-a vorbit, oficial, pana nu demult) sau cu vreo strategie de .

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )