Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cotroceni, Klaus Iohannis si Tudorel Toader pentru prima data alaturi dupa scandalul DNA

România Liberă România Liberă,
Cotroceni, Klaus Iohannis si Tudorel Toader pentru prima data alaturi dupa scandalul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, absolventilor Institutului National al Magistraturii . continuă pe România Liberă

STUDIU: Numarul copiilor care s-au prezentat pentru prima data la medicul dentist, pana la varsta de 3 ani, s-a triplat, in ultimii doi ani

Parintii romani acorda o atentie tot mai mare preventiei afectiunilor stomatologice ale copiilor: numarul copiilor adusi pentru prima data la dentist pana in varsta de 3 ani s-a triplat in ultimii 2 ani,.

Pentru prima data in istoria sa, Volvo lanseaza un motor cu trei cilindri. Acesta debuteaza pe XC40

Constructorul suedez de automobile a anuntat oficial debutul primului sau motor cu trei cilindri. Acesta reprezinta un pas important spre eliminarea completa a propulsoarelor diesel din gama si inlocuirea lor cu agregate plug-in hibrid.

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

Mutare surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea pe care o are programata la ora 15:00 cu Tudorel Toader, privind raportul pe care il va prezenta joi ministrul Justitiei si in care.

Klaus Iohannis, mesaj pentru magistrati, in fata lui Tudorel Toader: Nu sunteti singuri, va sustin si eu si romanii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei se afla impreuna, incepand cu ora 15:00, la Palatul Cotroceni cu ocazia unei festivitati pentru magistratii ce au absolvit Institutul National de.

Iohannis se intalneste marti cu Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile aduse Directiei Nationale Anticoruptie. Asta in contextul in care joi, de la ora 18. 00, Toader va.

Ministrul Justitiei, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti. Toadera precizat ca subiectul intrevederii a fost statul.

Tomac, PMP: Tudorel Toader nu va avea curaj sa ceara demisia sefei DNA

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va avea curajul sa propuna demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a mai precizat ca surpriza neplacuta vine insa din partea presedintelui Iohannis si a abandonului sau total fata de acest proces.

Tomac, PMP: Tudorel Toader nu va avea curaj sa ceara demisia sefei DNA. Surpriza neplacuta este abandonul total al presedintelui fata de acest proces

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va avea curajul sa propuna demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a mai precizat ca surpriza neplacuta vine insa din partea presedintelui Iohannis si a abandonului sau total fata de acest proces.

ATAC EXPLOZIV la adresa lui TUDOREL TOADER: A incercat sa fie in DOUA TABERE! il somez SA IA ATITUDINE

Un atac dur la adresa Ministrului Justitiei, Tudorel Toader a fost lansat de avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii. Aceasta i-a reprosat lui Tudorel Toader ca a incercat sa fie in doua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )