Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

B1 B1,
Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

Mutare surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea pe care o are programata la ora 15:00 cu Tudorel Toader, privind raportul pe care il va prezenta joi ministrul Justitiei si in care. continuă pe B1

Carmen Harra, despre Klaus Iohannis: Va fi un an greu pentru presedintele Iohannis

Carmen Harra a vorbit despre ceea ce il asteapta pe presedintele Iohannis in 2018. Clarvazatoarea a declarat ca presedintele nu va avea parte de un an foarte bun. Presedintele Iohannis va fi foarte.

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

Miting cu portocale la Palatul Cotroceni. Liviu Plesoianu denunta risctusul lui Iohannis: Presedintele e santajabil (VIDEO)

Miting cu portocale la Palatul Cotroceni. Deputatul Liviu Plesoianu, dar si fostul colonel SRI Daniel Dragomir, au anuntat ca vin sambata sa consume portocale in fata biroului lui Klaus Iohannis. Totul, in.

Miting cu portocale la Palatul Cotroceni. Liviu Plesoianu denunta rictusul lui Iohannis: Presedintele e santajabil (VIDEO)

Miting cu portocale la Palatul Cotroceni. Deputatul Liviu Plesoianu, dar si fostul colonel SRI Daniel Dragomir, au anuntat ca vin sambata sa consume portocale in fata biroului lui Klaus Iohannis. Totul, in.

Klaus Iohannis, mesaj pentru magistrati, in fata lui Tudorel Toader: Nu sunteti singuri, va sustin si eu si romanii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei se afla impreuna, incepand cu ora 15:00, la Palatul Cotroceni cu ocazia unei festivitati pentru magistratii ce au absolvit Institutul National de.

Cateva zeci de persoane protesteaza la Palatul Cotroceni. Oamenii sunt nemultumiti de faptul ca presedintele Romaniei ar fi aparat-o pe Kovesi, in detrimentul romanilor. Protestul este organizat de Daniel Dragomir

Cateva zeci de persoane s-au adunat, sambata, in fata Palatului Cotroceni, pentru a protesta fata de presedintele Iohannis, pentru acesta ar fi avocatul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in loc sa ii apere pe romani. Protestatarii striga Jos Iohannis. La miting, organizat de Initiativa Civica 3. 0 a fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, participa si deputatul Liviu Plesoianu.

Cateva zeci de persoane au protestat la Palatul Cotroceni, nemultumite de faptul ca presedintele Romaniei ar fi aparat-o pe Kovesi, in detrimentul romanilor. Protestul a fost organizat de Daniel Dragomir

Cateva zeci de persoane s-au adunat, sambata, in fata Palatului Cotroceni, pentru a protesta fata de presedintele Iohannis, pentru acesta ar fi avocatul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in loc sa ii apere pe romani. Protestatarii au strigat Jos Iohannis. La miting, organizat de Initiativa Civica 3. 0 a fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, a participat si deputatul Liviu Plesoianu.

Cotroceni, Klaus Iohannis si Tudorel Toader pentru prima data alaturi dupa scandalul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, absolventilor Institutului National al Magistraturii .

Protestul de la Palatul Cotroceni s-a incheiat

Sambata a inceput cu proteste. Un miting a fost anuntat la Palatul Cotroceni din Bucuresti, organizat de Initiativa 3. 0 a lui Daniel Dragomir. Printre participanti se numara si deputatul PSD Liviu.

Liviu Plesoianu, printre protestatarii de la Palatul Cotroceni. Gestul pe care l-a facut deputatul PSD

Un prostest a avut loc sambata la Palatul Cotroceni. Manifestantii spun ca protesteaza fata de portocalele toxice de la Ploiesti. Printre participanti se afla si deputatul PSD Liviu Plesoianu. Plesoian.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )