Libnet.ro
UNICEF

11:45

Covaliu, prima reactie dupa o noua rusine cauzata de dopaj: Ce au cerut cei doi halterofili

Adevărul Adevărul,
Covaliu, prima reactie dupa o noua rusine cauzata de dopaj: Ce au cerut cei doi halterofili

Dopajul face ravagii in sportul romanesc si, dupa cazul handbalistelor de la Corona Brasov, care au recurs la un tratament interzis de Agentia Mondiala Antidoping WADA), acum doi halterofili au fost prinsi la retestare!. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce Orban a anuntat alegerile anticipate: Altfel nu se poate!

Rares Bogdan a reactionat imediat dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca vor fi organizate alegeri anticipate in urmatoarea perioada. Premierul nu a precizat o data anume, dar a lasat de inteles ca vor avea loc.

Colegii directoarei spitalului din Piatra Neamt au gasit-o intr-o balta de sange, cu sotul alaturi. Care a fost prima reactie a lor

Cazul directoarei de ingrijiri medicale ucise de propriul sot chiar in incinta Spitalului Judetean Neamt, acolo unde lucra, a socat o lume intreaga, dar mai ales pe colegii femeii. Ce au declarat colegii directoarei care au gasit-o intr-o balta de sange, cu sotul alaturi? Declaratiile cutremuratoare ale colegilor asistentei ucise de sot: Traim cu mare .

Meghan Markle si Printul Harry, prima consecinta dupa ce au anuntat ca renunta la titlul de seniori

Prima lovitura dura pentru Meghan Markle si Printul Harry, dupa ce au anuntat ca renunta la titlul de seniori. Cuplul se confrunta cu prima consecinta a deciziei radicale luate de curand. Meghan Markle si Printul Harry, prima consecinta dupa renuntarea la titlu Decizia ducilor de Sussex de a renunta la rangul de membri seniori ai .

Vaduva lui Mihai Constantinescu, la prima petrecere dupa moartea artistului. I-a intristat pe toti cei de fata

Moartea lui Mihai Constantinescu din ultima jumatate a anului trecut a intristat o tara-ntreaga. Simona Secrier, vaduva sa, a trecut si inca trece prin clipe grele, dupa ce si-a luat adio pentru totdeauna de la sotul sau. Simona Secrier, singuratate zdrobitoare Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, in urma unui stop cardio-resporator neresesuscitabil, .

VIDEO Supercupa Spaniei: Real Madrid, prima finalista dupa 3-1 cu Valencia

Real Madrid echipa clasata pe locul trei in sezonul trecut din LaLiga) s-a calificat in finala Supercupei Spaniei, dupa ce a eliminat-o pe Valencia, detinatoarea trofeului, scor 3-1. Partida avut loc pe stadionul King Abdullah Sports City din Jeddah Arabia Saudita).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )