Libnet.ro
UNICEF

20:15

COVID 19. Se suspenda pentru 30 de zile examenul pentru obtinerea permisului de conducere

Adevărul Adevărul,
COVID 19. Se suspenda pentru 30 de zile examenul pentru obtinerea permisului de conducere

Pandemia de COVID - 19, virusul care a cuprins planeta, vine cu o serie de schimbari, dupa declararea starii de urgenta, la nivelul Romaniei. Astfel, se suspenda, la nivel national, activitatile de examinare in vederea obtinerii permisului de conducere, probele teoretica si practica. continuă pe Adevărul

Pandemia Covid 19 suspenda sau amana alegerile din mai multe state

Pandemia de coronavirus a dat peste cap si ciclul electoral din multe state, Serbia, Franta, Marea Britanie, dar si statul american Ohio au anulat sau amanat alegerile. Campania electorala pentru primarele democarate din Statele Unite se duce preponderent online.

Emanuel Ungureanu: Persoane testate, cadre medicale, pentru COVID-19 asteapta rezultatele de 5 zile VIDEO

Un membru al personalului medical din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB) care a intrat in contact cu un roman infectat cu COVID-19 in Israel asteapta rezultatul testului, in izolare, de 5 zile, a anuntat deputatul Emanuel Ungureanu, marti, pe pagina sa de Facebook.

Eliberarea de pasapoarte se suspenda pentru o luna. Care sunt exceptiile

Incepand de marti, 17 martie 2020, activitea de preluare a cererilor pentru eliberarea pasapoartelor simple electronice, respectiv a pasapoartelor simple temporare se supenda pentru 30 de zile, ca masura de.

Noi masuri la Posta pentru limitarea raspandirii virusului COVID-19: Program redus, limitarea accesului de persoane in oficii, folosirea propriilor instrumente de scris si plata cu cardul daca este posibil

Toate oficiile postale din tara isi vor suspenda activitatea in weekend, in perioada 21 martie-1 aprilie, cu posibilitate de prelungire, in functie de situatie, a anuntat luni Posta Romana, ca parte a unui nou pachet de masuri de prevenire a raspandirii COVID-19. Compania recomanda plata cu cardul acolo unde se poate, limitarea accesului de persoane in oficii si pastrarea unei distante de 2 metri, precum si folosirea propriilor instrumente de scris.

FOTO Primele 18 zile de circulatie COVID-19 in Romania - Un model statistic al infectarilor realizat de cercetatori de la Universitatea din Bucuresti

Profesorii de la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala Universitatea din Bucuresti) au realizat modelarea statistica pentru primele 18 zile de circulatie a COVID-19 in Romania si au ajuns la concluzia ca pattern-ul cazurilor confirmate zilnic de infectari cu COVID-19, in primele 18 zile, este similar cu cel din alte tari europene. insa magnitudinea difera, numarul de cazuri din Romania fiind inferior. Cele 18 zile pornesc de la momentul in care a fost anuntat primul caz de infectare.

Criza COVID-19 schimba regulile: in ce conditii se mai pot elibera pasapoartele si apostilele. Examenele auto, suspendate

Criza COVID-19 afecteaza activitatea serviciilor din subordinea Institutiei Prefectului Vaslui, fiind impuse o serie de restrictii pentru a preveni imbolnavirile.

Top Line doneaza 1% din vanzarile online campaniei de sprijinire a autoritatilor in lupta contra COVID-19

Top Line, companie lider in Romania in distributia de produse cosmetice profesionale, aparatura si mobilier pentru saloane de infrumusetare si clinici medicale, va dona 1% din vanzarile online din aceasta perioada campaniei initiata de Fundatia Pretuieste Viata.

Comisia Europeana propune restrictionarea calatoriilor non-esentiale spre UE pentru 30 de zile

In contextul in care continentul european a devenit oul epicentru al pandemiei de coronavirus, Comisia Europeana a propus luni restrictionarea calatorilor non-esentiale spre Uniunea Europeana, pentru o.

Studiu Science: 80% dintre cei infectati cu Covid-19 nu au intrat in contact direct cu o sursa evidenta de boala

Un studiu facut de Science, una din cele mai importante reviste medicale din lume, arata ca aproximativ 80% din cei care au fost infectati cu coronavirusul Covid-19 nu au intrat in contact direct cu o sursa.

COVID-19: Cum sunt afectate Dacia si Ford

Pandemia generata de coronavirusul COVID-19, cunoscut si ca SARS-Cov-2, afecteaza companiile din domeniul auto prin inchideri temporare de fabrici, perturbarea fluxurilor de productie si, in final, onorarea cu intarziere a unor comenzi catre clientii finali. Iata cum reactioneaza producatorii auto prezenti in Romania Dacia si Ford in fata epidemiei. De asemenea, acest articol centralizeaza, o data pe zi seara, daca apar informatii noi), toate datele relevante despre ce se intampla in lumea auto din cauza pandemiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )