Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pandemia Covid 19 suspenda sau amana alegerile din mai multe state

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid 19 suspenda sau amana alegerile din mai multe state

Pandemia de coronavirus a dat peste cap si ciclul electoral din multe state, Serbia, Franta, Marea Britanie, dar si statul american Ohio au anulat sau amanat alegerile. Campania electorala pentru primarele democarate din Statele Unite se duce preponderent online. continuă pe Adevărul

Pandemia Covid 19. Regina Elisabeta a II-a se izoleaza la Castelul Windsor. Marea Britanie estimeaza la 55.000 numarul real al cazurilor de coronavirus din tara

Regina Marii Britanii, in varsta de 93 de ani, si printul Philip, de 98 de ani, vor sta o perioada izolati la Castelul Windsor. Decizia a fost luata in contextul dublarii deceselor inregistrate in insula din cauza COVID-19.

Pandemia Covid 19. Marea batalie pentru masti, aparate de ventilatie si vaccinuri. Louis Vuitton trece de la parfumuri la geluri dezinfectante

O adevarata cursa s-a declansat intre statele lumii pentru a scoate un vaccin pentru Covid 19, dar si pentru achizitionarea de aparate de ventilatie si masti, in conditiile in care multe tari au interzis exportul de medicamente si echipamente medicale.

COVID 19. Se suspenda pentru 30 de zile examenul pentru obtinerea permisului de conducere

Pandemia de COVID - 19, virusul care a cuprins planeta, vine cu o serie de schimbari, dupa declararea starii de urgenta, la nivelul Romaniei. Astfel, se suspenda, la nivel national, activitatile de examinare in vederea obtinerii permisului de conducere, probele teoretica si practica.

Pandemia COVID-19. Previziuni sumbre ale Institutului german Robert-Koch: va dura doi ani pana vom scapa de coronavirus

Omenirea va avea nevoie de aproximativ doi ani pentru a scapa de pandemia de coronavirus, a declarat marti presedintele Institutului Robert-Koch, autoritatea federala de sanatate a Germaniei, subliniind ca durata acestei crize sanitare va depinde in mare parte de rapiditatea gasirii unui vaccin, transmite Reuters.

Pandemia Covid 19. Grecia anuleaza slujbele religioase in pofida reticentei Bisericii Ortodoxe

Guvernul grec a cerut anularea tuturor evenimentelor religioase, cu exceptia inmormantarilor, opunandu-se astfel unei decizii a Bisericii Ortodoxe care hotarase sa nu suspende slujbele de duminica.

Pandemia Covid-19. Izolare sau imunizare de turma ?

In randul comunitatii stiintifice, dar si a decidentilor politici din intreaga lume exista inca o diferenta de abordare in lupta impotriva pandemiei Covig19. Unii opteaza pentru o izolare totala a populatiei, altii pentru dezvoltarea unei imunitati colective.

Pandemia COVID-19. Presedintele sarb Aleksandar Vucici ataca UE si lauda China

In plina criza sanitara din cauza coronavirusului SARS-CoV-2, presedintele sarb Aleksandar Vucici denunta o lipsa de solidaritate din partea Uniunii Europene UE) si isi indreapta sperantele spre China.

Pandemia Covid-19. Rabinul sef al Israelului indeamna credinciosii evrei sa nu mai sarute Zidul Plangerii

Credinciosii evrei ar trebui sa nu mai sarute pietrele din structura Zidului Plangerii din Ierusalim, a declarat luni liderul rabinilor din Orasul Sfant, adaugand astfel o noua dispozitie oficiala in setul de masuri deja anuntate de autoritatile religioase locale pentru a preveni raspandirea noului tip de coronavirus, informeaza Reuters.

Pandemia Covid-19. Turcia isi inchide moscheile pentru rugaciunile colective, Irlanda barurile

Turcia a anuntat luni suspendarea pana la noi directive a rugaciunilor colective organizate in moscheile sale, inclusiv a marii rugaciuni de vineri din religia islamica, cu scopul de a limita riscul de propagare a epidemiei cauzate de noul tip de coronavirus, informeaza AFP. Guvernul irlandez a ordonat inchiderea barurilor cu o zi inainte de cea mai mare sarbatoare a Irlandei, Sfantul Patrick.

Pandemia Covid 19. Grecia ii va plasa in carantina pe toti cei care vin din strainatate, indiferent de nationalitate

Grecia a anuntat luni inchiderea tuturor centrelor comerciale, cu exceptia celor alimentare, farmaciilor, bancilor, benzinariilor si serviciilor de livrare de mancare la domiciliu, iar oricine vine din strainatate va intra pentru doua saptamani in carantina, in timp ce navele de pasageri care vin din Italia nu mai au acces in porturile grecesti, masuri menite sa combata raspandirea coronavirusului, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )