Libnet.ro
UNICEF

06:30

COVID-19 |Blue Air suspenda zborurile si lanseaza un program nou pentru romanii care vor sa se intoarca in tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
COVID-19 |Blue Air suspenda zborurile si lanseaza un program nou pentru romanii care vor sa se intoarca in tara

Blue Air suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa, ca urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei. in plus, Blue Air introduce programul Te aducem acasa, in. continuă pe Wall-Street Ro

Blue Air suspenda zborurile regulate. Compania va ajuta la repatrierea cetatenilor

Ca urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei, care instaleaza starea de urgenta, Blue Air suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa. Compania aeriana romaneasca introduce programul Te aducem acasa, in perioada 17 20 martie 2020, inainte de a suspenda toate zborurile regulate.

CORONAVIRUS |Blue Air suspenda zborurile regulate din 21 martie. Cum vor ajunge romanii inapoi acasa

Compania aeriana Blue Air a anuntat marti ca va suspenda zborurile regulate, incepand cu data de 21 martie, pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa, ca urmare a decretului de stre.

DIN 15 MARTIE: Wizz Air suspenda zborurile spre si dinspre Polonia

Compania Wizz Air suspenda, incepand din noaptea de sambata spre duminica, zborurile spre si dinspre Polonia, in urma restrictiilor de calatorie impuse de aceasta tara, pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

Blue Air introduce programul Te aducem acasa, inainte de suspendarea zborurilor regulate, incepand cu data de 21 martie

Ca urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei, care instaleaza starea de urgenta, Blue Air suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa. Blue Air introduce programul Te aducem acasa, in perioada 17 20 martie 2020, inainte de a supenda toate zborurile regulate, arata un comunicat al operatorului aerian.

Compania Blue Air isi suspenda toate zborurile. Ultimele curse sunt pentru aducerea romanilor acasa

Compania Blue Air isi suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie 2020 si pana la inch.

Wizz Air suspenda cursele catre POLONIA. Cum iti poti recupera banii?

Wizz Air a anuntat ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de primul ministru polonez Mateusz Morawiecki, incepand cu 15 martie 2020, ora 00:00, compania isi suspenda toate zborurile spre si dinspre.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )