Libnet.ro
UNICEF

09:15

DIN 15 MARTIE: Wizz Air suspenda zborurile spre si dinspre Polonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN 15 MARTIE: Wizz Air suspenda zborurile spre si dinspre Polonia

Compania Wizz Air suspenda, incepand din noaptea de sambata spre duminica, zborurile spre si dinspre Polonia, in urma restrictiilor de calatorie impuse de aceasta tara, pentru limitarea raspandirii coronavirusului. continuă pe Ziarul Bursa

Tarom si Wizz Air suspenda zborurile catre Israel, incepand cu 12 martie. Guvernul israelian interzice accesul cetatenilor straini

Restrictii de calatorie pentru Israel. Tarom asuspendat zborurile catre Tel Aviv, in perioada 12-31 martie 2020. Toti pasagerii afectati de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea.

Wizz Air suspenda cursele catre POLONIA. Cum iti poti recupera banii?

Wizz Air a anuntat ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de primul ministru polonez Mateusz Morawiecki, incepand cu 15 martie 2020, ora 00:00, compania isi suspenda toate zborurile spre si dinspre.

UPDATE Wizz Air anuleaza mai multe zboruri catre Romania

Wizz Air anunta ca anuleaza miercuri mai multe zboruri catre Romania, in contextul crizei declansate de coronavirus.

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, 11 martie, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara in actualul context de infectari cu coronavirus, informeaza compania.

HOROSCOP rune 15 martie. Gemenii ar trebui sa se lase sfatuiti, Varsatorii au o schimbare de directie

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 15 MARTIE 2020.

HOROSCOP weekend 13-15 martie. Mister si surprize. Racii trebuie sa faca orice pentru relaxare, Varsatorii au succes in cariera

Iata horoscopul weekend 13-15 martie 2020 sub Luna in Scorpion si apoi in Sagetator.

INCEPAND DIN 16 MARTIE: Centrele comerciale din portofoliul NEPI Rockastle vor functiona 8 orezi

Centrele comerciale Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alaturi de alte mall-uri din 14 orase din Romania care fac parte din portofoliul Grupului NEPI Rockastle vor avea program de functionare redus la opt ore, incepand de luni, 16 martie, a anuntat compania detinatoare.

Chitac sustine ca nu stia din 6 martie ca e suspect de coronavirus: Eu am primit acel document abia pe 9 martie

Senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat pozitiv cu coronavirus, sustine ca nu stia din 6 martie ca a avut contact cu un politician cu COVID-19, asa cum s-a spus in presa, si ca el ar fi aflat acest lucru trei zile mai tarziu.

OFERIND POSIBILITATEA ANGAJATILOR SA RAMANA ACASA CU COPIII Cotnari SA isi reduce activitatea de productie cu peste 25%, din 16 martie

Compania Cotnari SA, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri cu denumire de origine controlata din Europa, a decis sa isi reduca activitatea de productie incepand din 16 martie 2020, cu peste 25%, ca urmare a Hotararii Directoratului, conform unui comunicat de presa.

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )