Libnet.ro
UNICEF

01:05

COVID-19: Bucuresti si Ilfov, in scenariul rosu. Care sunt judetele aflate in scenariul verde

B1 B1,
COVID-19: Bucuresti si Ilfov, in scenariul rosu. Care sunt judetele aflate in scenariul verde

Ilfov ramane lider in topul judetelor cu cea mai mare incidenta, urmat indeaproape de Timis. in scenariul rosu se mai afla Cluj si Bucuresti. Ilfov are o rata de incidenta de 4,56 la mia de. continuă pe B1

Care sunt judetele rosii ale Romaniei, cu rata de incidenta de peste 3.00 la mia de locuitori

Ilfov este in continuare lider in topul judetelelor cu cea mai mare rata de incidenta. Lista judetelor rosii este completata de Timis, Bucuresti si Cluj, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Ilfov ramane judetul cu cele mai multe cazuri de COVID-19 din Romania si mentine restrictiile. Care sunt celelalte zone rosii

Ilfov se mentine in scenariul rosu, cu o rata de infectare de 4,45 raportata la mia de locuitori, in baza datelor din ultimele 14 zile, comunicate deGrupulde Comunicare Strategica GCS). in.

Doar 8 centre de vaccinare antiCOVID, deschise in prima faza in Bucuresti, pentru a doua etapa a campaniei de imunizare. Care sunt acestea si cum se pot face programarile

Vaccinarea antiCOVID-19 in etapa a doua a campaniei de imunizare va incepe in Bucuresti in 18 ianuarie, in prima faza doar in 8 centre in care sunt organizate 23 de puncte de vaccinare, a anuntat joi Prefectura Capitalei.

NICUSOR DAN: Avem 300 - 350 de puncte de vaccinare care sunt gata sa fie date in lucru

Bucurestiul are intre 300 si 350 de centre de vaccinare care sunt gata sa fie date in lucru, in conditiile in care vineri incepe oficial cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, conform Digi24.

Donald Trump: in conditiile in care sunt anuntate noi demonstratii, fac un apel sa nu mai existe violente, incalcari ale legii sau acte de vandalism de niciun fel

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA, a facut, miercuri, un apel la calm in conditiile in care sunt asteptate noi demonstratii in SUA. Mesajul lui Trump a fost publicat pe Twitter de secretarul sau.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj, pe locul III. in ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, injudetul Ilfov, rata este de 4,71 cazuri la mia de locuitori.

in cate dosare penale este cercetat Liviu Dragnea in acest moment si care sunt acestea

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD care in prezent ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea pentru instigare la abuz in serviciu, s-a ales cu un nou dosar de coruptie. Fostul lider PSD este acuzat de procurorii.

Europarlamentar USR-PLUS: Muncitorii sezonieri romani din Marea Britanie platesc o taxa de 55 de lire de care sunt scutiti lucratorii din alte state UE

Romanii care doresc sa lucreze temporar in Marea Britanie platesc o taxa de 55 de lire care nu este aplicata si la muncitori sezonieri din alte state ale Uniunii Europene, spune europarlamentarul USR-PLUS Dragos Pislaru, fost ministru al muncii in guvernul Ciolos.

Romanii vor putea alege vaccinul impotriva noului coronavirus pentru imunizare: care sunt optiunile

La cateva zile dupa certificarea utilizarii celui de al doilea vaccin in Uniunea Europeana, romanii vor putea alege solutia de imunizare pentru care opteaza. Vaccinul anti-Covid de la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )